VILKET LYCKORUS

Oj! Jag var visst trött, somnade två timmar i soffan. Känner mig en aning groggy men ändå utvilad. Sambon och hans bror hämtar min byrå - alltså tänk! NU ÄR DEN HÄR!

Läkarbesöket gick så jäkla bra med en förstående, lugn och harmonisk läkare, hos fysioterapeuten igår gick det också bra. Har pratat med min fina vän Mikkiz idag, ja även igår. Plus jag tog tag i promenaden och ångrar det inte - vilket väder vi har haft. Och så nu kommer garderoben hem till mig/oss. Känner jag lycka eller känner jag lycka?! Jag hoppas att dagen, kvällen fortsätter att vara så här bra. Måtte det aldrig ta slut ❤️

Så efter powernapen på två timmar, så tömde jag diskmaskinen och fyllde den med skitig disk, dammsög i sovrummet där garderoben ska stå. Men var tvungen att tvätta skurmoppen, den var inte så fräsch såg jag då jag skulle fylla en hink med skurvatten, så jag får ta en dans med skurmoppen sen.

Har lagt ut klädställningen på köp och sälj men ids inte montera ner den just nu - powernapen och promenaden tog alldeles för mycket energi för att lösa sånt krims krams just nu, men den måste ner ifall någon vill köpa den, omöjligt att få in den i en bil alltså. Haha!

Gillar

Kommentarer

MariasVardag
MariasVardag,

Låter som en bra dag 🙏🏼♥️

nouw.com/mariasvardag
Blondina
Blondina ,
❤️❤️❤️
nouw.com/blondina