VILKEN HELVETES NATT

Jag sov väldigt oroligt inatt. Somnade väl en stund strax efter då sambon hade somnat. Vaknade av att jag var kissnödig så struttade på toa en sväng, tog en stund innan jag kunde somna om igen. Vaknade sedan av en mardröm, så surfade runt lite här, tänka på annat en stund för att sedan somna om. Så där höll det på. Vet inte hur länge detta höll på (eller när jag faktiskt somnade) och jag vet inte varför jag var så orolig i själen men nu - har jag alltså snoozat sen klockan 12.00.

Jag orkade bara inte kliva upp, ja det kändes som att jag hade blivit överkörd av ett tåg eller ett ångvält. Helt död! Tillslut så kravlade jag mig ur sängen, helt matt. Humöret är kasst ännu pga mensen (kan det vara därför jag sover så oroligt?) Jag vet ju själv att jag mår fruktansvärt dåligt under mensen, där allting känns skit, blir deprimerad, humöret går upp och ner. Ibland är jag ett riktigt monster.

Säg att det inte bara är jag?!

Jag tänkte börja plocka med disken innan sambon kommer hem från jobbet men jag orkar bara inte. Vill få undan skiten, ser ut som en svinstia men är så trött så vet knappt vad jag heter längre. Men jag antar att det är helt okej att ha såna här dagar?!

Gillar

Kommentarer