VILKEN HELVETES NATT

Vaknade med spränghuvudvärk. Säkerligen för att jag grät som fan igår eftermiddag, tänkte bara på min vän/fd arbetskollega. Ringde min vän Dagmar och lät alla känslor och tankar bara strömma ut.

Sov rätt så dåligt också. Vaknade till och från pga skumma drömmar om henne. Hon var överallt, hela tiden. Jag kunde höra hennes röst. Vaknade med en klump i halsen flera gånger och tog en evighet innan jag kunde somna om igen.

Ville egentligen hitta på något med Dagmar idag men jag känner att jag orkar bara inte. Jag är så slut så det finns inte ord, det är som att någon har tryckt på off knappen för mig. Jag har noll energi.

Gillar

Kommentarer

Lillan Kind,

Oj, jag vet inte vad som har hänt, men det låter verkligen riktigt jobbigt! Jag hoppas att det känns bättre snart, och att du kan få sova, för utan sömn mår man ju ännu sämre. Kram!❤️

varapavag.se
Blondina
Blondina ,
johnssons
johnssons,

Åh sådana nätter är aldrig roliga<3

nouw.com/johnssons
Blondina
Blondina ,
fighterwomen85
fighterwomen85,

Fy då. Skönt att du har en vän som du kan kräka ur dig dina känslor till ❤️. Hoppas att du får en bättre natt som kommer 🤗 StyrkeKram❣️

nouw.com/fighterwomen85
Blondina
Blondina ,
Amandamalmflod
Amandamalmflod,

Men finaste du fy vad jobbigt att ha sådan nätter fins <3

nouw.com/amandamalmflod
Blondina
Blondina ,
Jennysvardag
Jennysvardag,

Fy vilken hemsk natt det låter som att du har haft. Det är alltid jobbigt med såna drömmar. Nu vet jag ju inte vad som har hänt din vän/kollega. Skönt att du kunde ringa och prata av dig.

nouw.com/jennysvardag
Blondina
Blondina ,
StenhagenBettan
Blondina
Blondina ,