VILKEN DAG + NYPIERCAD

Hej mina underbara läsare och följare, jag hoppas att allt är toppen med er! Oavsett om vi är vänner or not! Jag är på toppen humör! Jag känner bara wow angående denna dag.

Min dag har bestått att jag klev upp, åkte in till stan och till Nina, snacka om piercingar osv sen pierca hon mina öron. Ja inte kör hon med pistol, hon sa att de är mer infektionsrisk - så de gjorde mindre ont nu än med pistol som jag har kört med tidigare hos frisörer osv. Jag är så glad över att detta gjordes nu - jag tyckte de vart så mycket snyggare ärligt talat! Jag som älskar piercingar, töjningar yes you name it! ❤️

Sen tog jag bussen hem, fick t.om åka gratis för de var strul med kortläsaren. Blev på ännu bättre humör för att inte tala om vädret vi har just nu. Alltså strålande sol och 18 grader varmt och i helgen blir det ännu varmare. Happy!

Rastade hundarna och började fixa här hemma för jag är så glad! Renbäddat sängarna, plockat ur diskmaskinen, och bytte gardiner i sovrummet också. Wieee!

Nu sitter vi damer ute på ballen och fullkomligt njuter. Bästa utsikten, inte att vi bor inne i stan utan det är natur. Både älgar, renar och rävar kan vi se ibland.

Ja jag mår toppen! Sen är man ledig till måndag - många dagar ledig med det här vädret - alltså kan det bli bättre?

Gillar

Kommentarer

Emma Engström
Emma Engström,
Men vad kul med ett nytt hål, och speciellt om det är något man gillar själv så mycket!! 😃 Är själv så sugen på ett nytt :> <3
nouw.com/emmaengstrom
Blondina
Blondina,
Ja jag är så nöjd 😃 Love piercings hahah
nouw.com/blondina
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229