VI ALLA BEHÖVER DET

Jag tror alla behöver en bloggpause ibland. Det här var nog den längsta bloggpausen jag har haft, någonsin. Förut har jag tagit en pause i en kanske två dagar sen bloggat igen. Nu har jag inte bloggat sen i fredags - tror sista inlägget jag la upp var någongång på eftermiddagen. Jag hade ingen lust, ingen motivation. Jag flackade fram och tillbaka från Nouw till wordpress- trodde att det var därför min glöd hade försvunnit - att jag inte visste vars jag ville blogga men så var det verkligen inte. Jag trodde verkligen att det var så, men det var inte där problemet låg.

Tidigare idag när jag vaknade så kändes allting så fel. Jag ville verkligen inte sluta att blogga och jag ville verkligen inte lämna Nouw. Strul eller inte strul. Jag sket i vilket. Nu känns det så himla bra och så rätt.

Jag tror att bloggpausen gynnade mig väldigt mycket. Jag tror det fick mig att samla alla mina tankar, alla känslor fick landa och man kunde se klart igen. Kanske har tappat all lust för det har hänt så mycket skit de senaste dagarna, och när jag mår dåligt så tappar jag lusten till allting. Jag blir som en zombie. Jag hamnar i en slags trans, ingen ork eller motivation till något. Går bara runt ledsen, och tror att jag aldrig ska kunna le och vara lycklig igen.

Jag tror att jag har börjat hitta mig själv igen. Hungern är tillbaka, jag sover bättre utan mardrömmar och slipper den där ångesten som hänger över mitt huvud. Hjärnspökena kan dyka upp ibland, kan känna mig ledsen och värdelös men det kan vända snabbt också. Det går som sagt lite upp och ner. Men jag reder mig, det gör jag alltid.

Nu ska vi se film och mysa, sen blir det nog läggdags. Ha en fin onsdag allesammans!

Gillar

Kommentarer