VARS ÄR PLOGBILEN

Ja de undrar både jag och hundarna. Detta var en utmaning för de små liven - men de gjorde iallafall behoven. Men de var tungt även för mig att ta mig fram och nej - plogbilen har inte varit framme.

När Stockholm får snökaos, ja då hade de verkligen tagit sig för munnen om de stötte på detta. De hade inte pallat det, jag menar; kolla! Jag är iallafall uppväxt med detta och har klarat av betydligt kallare väder än det vi har nu.

Plogbilen har inte varit hos oss ännu, och vem vet om vägarna är plogade så folk tar sig fram. Garanterat har de sjukt mycket att göra nu. Och gud vet hur många bilolyckor de är bara idag?!

Entré dörren går inte ens igen, så jag valde att skotta åt mig och mina grannar. Jag tog det jag orkade, för mina krafter är inte att lita på just nu. Men dörren går fortfarande inte att stänga helt.

Kom och ploga för fan!

Gillar

Kommentarer

mynameisjossan
mynameisjossan,

Herre gud vad mycket snö. Önskar också snö just nu. Kom i förrgår, regnade bort igår 😒 Skönt ändå att du fick ut hundarna på promenad att kunna göra sina behov ändå

nouw.com/mynameisjossan
Blondina
Blondina ,
Ja verkligen
nouw.com/blondina
StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Det ser verkligen ljuvligt ut även utan plogbil

nouw.com/stenhagenbettan
Blondina
Blondina ,
Ja haha men visst 😊
nouw.com/blondina
MittLivOmMig
MittLivOmMig,

Men ååh underbart å mysigt med så extremt mkt snö. 😃😊🤩😍❄❄❄❄(blir faktiskt avis på dig😊😊) jag som bor så långt ner i Sverige(Värmland) får knappt snö här på ett tag nu känns det som. Det kom några ynka snökorn men sen regna allt bort. Här har vi ingen äkta vinter ens å det lär ta tid innan vi får det här igen.🙁😒

nouw.com/mittlivommig
Blondina
Blondina ,
Jag flyttade upp (hem igen) pga vintrarna här, aldrig mer en grön jul/vinter för mig
nouw.com/blondina
MittLivOmMig
MittLivOmMig,

Ja okey.🙂 ja men vintern med all snö gör ju det lilla speciella så.😊

nouw.com/mittlivommig