VÅRKÄNSLOR MED SINAMATIC.SE

Innehåller annonslänkar

BETALT SAMARBETE

Ni tycker nog som många att allt som handlar om sex, det är tabu - det ska man absolut inte prata om. Men egentligen, varför inte? Alla har väl sex? Med någon man tycker om, eller för stunden (utan känslor inblandat) eller så har man sex med sig själv. Jag har inga problem med att snacka om sex, kanske pga att man är så trygg och bekväm med sig själv. Finns ju inget att skämmas över, eller hur?

Sinamatic har en hel del sexleksaker som jag tror att ni kommer att uppskatta. Och har ni några frågor så är de alltid öppna att svara på de.

Den här pumpen rekommenderar jag att lägga över klitoris, ta gärna vattenbaserat glidmedel för ökad effekt och för den nödvändiga tätningen. Denna ökar blodtillförseln till klitoris varav njutningen blir 10 ggr starkare. Tro mig, denna är ingen besvikelse. Ni hittar den här!

Tror inte att någon kvinna därute har missat denna, tror banne mig att det är kvinnas gåva. Denna fantastiska kvinnogåva heter Satisfyer (the next generation) Placera lite vattenbaserat glidmedel runt munstycket, placera sedan munstycket på klitoris, tryck på knappen (finns olika styrkor) och luta dig tillbaka, njut! Satisfyer gör resten. Dessa orgasmer, de går bara inte att förklara. PLUS den är vattentät så du kan ha en mysig stund i duschen eller badet, utan problem. Ni hittar den här! (Tro mig ni blir inte besvikna)

Gillar du att klä dig lite sexigt inför din partner? Inga problem, Sinamatic har en hel del sexiga underkläder så ni lär fullkomligt häpna. Jag kollade igenom deras underkläder och jag säger bara WOW! Så sjukt mycket som jag skulle vilja ha här hemma.

Ni hittar så mycket olika sexleksaker och mycket mycket mer här! Besök dom nu, unna dig något sexigt, roligt och skönt!

Kom ihåg att sex ska vara skönt! Gör inget som du absolut inte vill göra. Ingen är värd att ha sex med om allt är på deras villkor, där du blir hotad eller tvingad till saker - då är det bara att lämna. Sex ska vara skönt, det ska även vara roligt och du ska vara trygg med den du har sex med. Ni ska kunna prata, säga vad som är skönt eller mindre skönt. Och kom ihåg, din orgasm är lika viktig som din partners.

0 röster
0 röster
0 röster

Gillar

Kommentarer

Alexandra på Intima.se
,

Hej! Vad har hänt med din instagram?

Blondina
Blondina ,
De löste sig ju 😉
nouw.com/blondina