VAD HAR JAG GJORT MED HÅRET?

Ja, det blev som det blev och faktum är att när jag har den här frisyren så skriker det ”Tess” utav bara helskotta. Den här frisyren är jag, det bara är så och jag kände direkt hur rätt det kändes när sambon var klar med håret. Jag kände mig tuffare, snyggare och mer som mig själv. Vad tycker ni?

Nöjd över frisyren så ska jag nu äntligen krypa i säng. Nu har man efter en varm och härlig dusch och en ny frisyr, lite mys med sambon plus har börjat komma ner i varv efter arbetskvällen - så har sängen lockat mig så graciöst. Kanske pga värken i ryggen (muskelknut som tjorvar?) men ska ta två Alvedon plus mina antidepressiva så kanske jag kan slappna av och får slippa den här värken.

Ytterligare en arbetsdag, börjar 13.30 och slutar vid 22.00. Sen två förmiddagar, sen är jag ledig fredag för att sedan jobba lördag och söndag förmiddag. Nej jag är inte alls för förmiddagar - är mer en kvälls och nattmänniska men eftersom att jag fortfarande går intro och det är under förmiddagarna som det är mest saker att göra på avdelningen så är det lika bra att lära mig det och få in allt för att sedan gå solo med en kollega och sjuksköterska. Det är som mer jobb på förmiddagarna, mer att göra som kontroller och massa annat som måste tas in, så det gäller verkligen att få in alla rutiner (så de sitter i benmärgen) Tur vi inte har delade turer iallafall som kommunerna) Även om jag lätt skulle kunna jobba dubbla turer vid kris sen när jag känner att jag är redo.

Och ja, jag bara måste lära mig hur helgerna är nu för sist jag gick helg (jag gick då en lördag eftermiddag och det var menat att jag också skulle ha gått en söndag förmiddag) men under natten mot söndag så vart jag så sabla förkyld och hade en hosta och feber så jag stannade hemma (ringde och sjukanmälde mig till en sjuksköterska för vart kopplad dit för jag hade inte numret till avdelningen) Men det blev så att jag stannade hemma i två veckor för jag kände mig inte hundra under andra veckan.

Men jag tror inte att det var Corona för så hög feber och så illa var inte min andning eller liknande. Var mest snorig, matt i kroppen och febertoppar ibland. Och hade jag haft Corona hade min astma och min andning allmänt - varit ÄNNU värre än vad den var då. Eller om det nu var Corona så hade jag en jävla tur men jag tippar på att det bara var en vanlig förkylning.

Gillar

Kommentarer

Jessiekaos
Jessiekaos,
Jo men den frisyren är jätte fin, du passar jätte bra i den tycker jag ❤️
nouw.com/jessiekaos
Blondina
Blondina,
Men tack darling 😍❤️ De tycker jag med o du är snygg i långt hår 😍😘
nouw.com/blondina
Pelle plutt
Pelle plutt,
Och jaa antidepressiva hjälper nog skit bra mot värk eller... nOT
Blondina
Blondina,
Läs på om saroten först, den är mot nervsmärtor bland annat, så innan du uttalar dig läs på. Jag är undersköterska vad är du? Arbetslös?
nouw.com/blondina
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229