VAD GLAD JAG BLEV

Min fina Dagmar ville träffa mig men jag sa de inte passar just nu, att vi istället kan åka hem till henne så hon kommer strax och hämtar mig. Ska hämta ytterligare ett paket från Sellpy.se - spännande right? Var ju nyss ut med hundarna också, och då hade jag fått ett mindre paket i brevlådan också från dom. Alltså att handla från Röda Korset, Second hand det är inte dåligt.

Du kan fynda massor inte sant? Känner asmånga som har fyndas as snygga fynd på de viset som nästan ingen har idag - otroligt va?

Orka gegga på massa smink, ska bara träffa Dagmar och jag är snygg precis som jag är ändå. Woop woop!

Här är de regn och skit dåligt väder - de är inget att hurra för då jag egentligen föredrar sol och värme MEN det här behövdes verkligen! De var alldeles för torrt på backen och sen tänkte jag på alla djuren, igelkottar osv. De behöver lite svalka faktiskt!

Nåja snart hör Dagmar av sig, gud vad skönt att få hälsa på henne också med tanke på hur dåligt jag faktiskt mår just nu. Sov jätte dåligt med tusen tankar, ångest och grät till och från. Magen som har en stor klump just nu. Nej! Jag förtjänar att må bra och vad är inte det bästa om inte att umgås med en kär vän som älskar en precis som man är ❤️

Gillar

Kommentarer

Lexochlogan
Lexochlogan,
Grymt när man kan shoppa riktiga fynd. Då blir man riktigt glad, aldrig testat sellpy själv men kanske nångång. visst kan man sälja saker dit med?
nouw.com/lexochlogan
Blondina
Blondina,
Ja men gud exakt 😃 Ja absolut de avgör priserna du beställer bara en påse du skickar in 😃
nouw.com/blondina
Orsakulla mamma vid 20 finporslin & pudelliv
Håller med dig om second hand, det är i regel det enda jag handlar ifrån. Det är verkligen där fynden kan göras 😃.
www.saramadeleine.se
Blondina
Blondina,
Ja där görs fynden, en helt ny värld har öppnats för mig o va pengar du tjänar eller hur 😃 😍
nouw.com/blondina
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229