VAD ÄR DET MED FOLK?

En sak måste människan lära sig. Att alla tycker olika om saker och ting. Vare sig det gäller politik, hur folk lever sina liv, vars folk vill blogga, om man gillar piercingar eller inte.

Men vissa häver ur sig sina åsikter så fruktansvärt elakt (för att inte tala om idiotiskt) utan att ens tänka sig för. De rör upp så många känslor hos vissa. Men dessa människor tänker bara på sig själv, utan att ens tänka på konsekvenserna efteråt.

Bara för att man har andra åsikter än en själv, så betyder det inte att man alltid kan öppna käften och yttra dom. Och man behöver heller inte vara elak när man väl vill yttra dom heller.

Men vissa vill kanske ha dramat i sitt liv, de har så tråkiga och ensamma liv så de vill ha lite action så det händer något. Dessa människor vill väl att andra ska må dåligt, bli arga och upprörda så de glömmer sina egna problem och sin egen ensamhet för en stund. Allt dessa människor vill ha är uppmärksamhet, men snälla ge dom inte det. Lägg inte mer fyr i elden, skit bara i dom. De är varken värda uppmärksamhet eller din energi. Vissa är bra på att suga ur all ens energi så man mår fruktansvärt dåligt.

Det är en skam att det ens finns såna människor därute.

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Man behöver inte tycka lika. Man kan inte tycka lika Men man kan vara snäll och ödmjuk i alla fall

nouw.com/stenhagenbettan
Blondina
Blondina ,
Ja det håller jag med dig om. Men jag vet att de som är elaka och sviniga emot andra, tja det är ett tecken på att de själva mår dåligt annars har man inget behov att sänka andra 😊
nouw.com/blondina
MikkizLilja
MikkizLilja,
Hahaha Jadu man kan undra. Jag bloggar om vad fan jag vill, folk har inget där o göra om dom inte tål de. Vi är farliga på nouw har jag hört. 😂😂😂🤮
nouw.com/mikkizlilja
Blondina
Blondina ,
Jag bloggar vars jag vill, om vad jag vill, när jag vill och hur länge jag vill. Jag har bloggerskan Dagny som mål 😉 Hon är fett cool! ❤️ Ja men att vi är farliga - två riktiga bitchar ifrån Norrland va fan 😉
nouw.com/blondina
Natascha ,

Word☝️ slösa inte energi på sånt som inte går att andra👏

natascha.bloggplatsen.se
Blondina
Blondina ,
Nej det är lönlöst att argumentera med såna människor som anser att de alltid har rätt, och aldrig gör fel.
nouw.com/blondina
Diana Saeloen,

Bra skrivet - och så sant - ge dem inte uppmärksamheten, de förtjänar den inte på något sätt. Det man behöver är att sprida kärlek och inget annat. Tycker man inte som andra så kan man antingen hålla tyst, scrolla förbi eller lite ödmjukt säga att " jag är av en annan åsikt men var och en har rätt till sin". Jag har ingen förståelse för dem som sårar andra med sina ord.

nouw.com/fibrolivet
Blondina
Blondina ,
Nej det har jag heller aldrig förstått mig på. Att vara elak då man yttrar sina åsikter - sånt behövs inte. Det är ju ett nästan manipulerande sätt att säga ”tyck som mig annars är ni dumma i huvudet” Funkar ju inte riktigt så.
nouw.com/blondina
charlottelinden.se,

Det värsta jag vet är människor som försvarar elakheter med att "de ju bara är ärliga". Ärlighet har absolut ingenting med saken att göra då man, oavsett ärlig eller inte, inte säger sådant som kan såra andra människor?!??

charlottelinden.se
Blondina
Blondina ,
Ja men exakt SÅ! Det är så personen funkar, varav jag bröt med denne - ”de är mina åsikter tar du åt dig så är det ditt problem” Va fan att svartmåla en stor portal och sprida skit om bloggarna här, nej du - sånt accepterar jag inte!
nouw.com/blondina
Lillan Kind ,

Ja den dagen då alla tycker lika om allt lär nog aldrig gry. En del saker som folk har åsikter om har dom inte ens något med att göra. Men hursomhelst bör man tänka sig för hur man säger saker, för ord kan verkligen skapa djupa sår.

varapavag.se
Blondina
Blondina ,
Nej men exakt jag håller med dig. Sen smutskastning om Nouw samt om bloggarna här, det är fan sick! 🤔
nouw.com/blondina
Madde ,

Jag orkar verkligen inte lägga energi på sådant. Har haft för mycket drama i mitt liv. och det räcker. 😊

www.nouw.com/madelena
Blondina
Blondina ,
Jag yttrade mina åsikter bara, det är såna människor som måste vara elaka och spydiga som vill ha dramat 😊 Och det är personen i fråga som vill ha drama nu då den lyckats häva ur sig en massa skit och svineri - hatar sånt hos vissa människor.
nouw.com/blondina

Ja du jag orkar sällan med folk just av den där anledning 😅. Vet inte vad som hänt just i detta fallet men vet ju hur folk beter sig på annat sätt. Är nog därför jag helst är ensam.

www.saramadeleine.se
Blondina
Blondina ,
Ja jag försvarar bara alla bloggare här samt Nouw, och jag kände att Blondina här behövde yttra sina åsikter 😉 Ja du, jag förstår dig! Folk är som de är tyvärr
nouw.com/blondina
fighterwomen85
fighterwomen85,

Alla är vi olika människor & har behov av olika saker. Man kan inte tycka om alla. Så är det bara.

Så lägg din energi på människor som inte tar din energi. Skit i dem som tar din energi 🙂❣️

nouw.com/fighterwomen85
Blondina
Blondina ,
Ja det var ju det jag skrev, mena att man inte behöver yttra sina åsikter på ett elakt och svinigt sätt. Man kan ju resonera som en vuxen utan att häva ur sig vad som helst. Det tyder ju egentligen på att man är svag om man i åsiktens namn måste vara spydig och ett svin 😊 Nej det gör jag inte, jag yttra bara mina åsikter 😉
nouw.com/blondina