VAD ÄR DET FÖR FEL?!

Ja det är verkligen tråkigt med vissa människor, att allt det vill; det är att de vill förstöra för en. En person jag ej vill ha någon som helst kontakt med, har blockat mig på instagram men väljer att blocka upp mig ibland enbart för att anmäla mina bilder. Många bilder är i samarbete, andra är bara allmänna bilder på mig själv eller på hundarna.

Nu senast valde denna person att blocka upp mig på instagram ikväll men enbart för att anmäla en bild på Meja som jag la upp. Hur sjukt är inte det?

I just detta läge, ja som det ser ut nu - så fick jag ställa in mitt instagramkonto som privat så bara de som följer mig, kan se mina bilder. Hur sjukt är inte det? Jag måste annars lär mitt Instagram konto tas bort.

Hur mår den människan egentligen? Har denna människa privata problem eller vad fan är det frågan om? Inte för att jag vill veta, skiter bokstavligt i personen i fråga. Men det är så sjukt att någon kan vara så besatt utav en. Jag menar, människan har inte ens träffat mig irl. Hur sjukt är inte detta?

Det som är så jävla fucked up, det är att vissa enbart är ute efter att förstöra för en - säkert för att det går så bra för mig både på Instagram och på bloggen. Tragiskt med den svenska avundsjukan. Patetiskt!

Så detta är nu till personen det berör.

Lämna mig ifred, jag vill inte veta av dig - varken nu och inte sen. Det är kört sen längesedan men lär dig för helvete att släppa taget. Jag vill aldrig mer se dig. FATTA! Det här är enda och sista gången jag skriver ett sånt här inlägg. LÄMNA MIG IFRED!

Tack och adjö!

Gillar

Kommentarer