UTMANING - SÖNDAGSSNACKET

UTMANING

Jag fastnade för en utmaning i Jessicas blogg som hon kallar för Söndagssnacket så jag ville haka på den här gången. Den här söndagen så skulle jag fota 3-4 saker i mitt hem som speglar vem jag är. Hur kul ska inte detta bli? Och jag har faktiskt fotat 4 stycken materiella ting som speglar vem jag är. So lets do this!

Jag älskar Britney Spears parfymer så nu kan ni alla få en inblick på hur jag luktar om vi tar en kaffe någon dag. Jag vill ha alla hennes parfymer och dofter - det är mitt mål!

Jag är ju mycket för töjningar och piercingar - har flera piercingar till min läpp OCH flera olika storlekar på töjningar, tunnlar och pluggar till öronen.

Jag älskar peruker. Även då jag hade axellångt hår så älskade jag att ha peruker på mig, oavsett om de var rosa, lila, blått hår på peruken. Jag brydde mig inte för jag älskade att spexa till alla bilder som jag tog på mig själv.

Mina närmaste vet jag snusar och många utav er vet det också. Det är en del av mig och det är en materiell sak här hemma som alltid finns. Frysen är full med snusstockar, i kylen några dosor och de kan finnas snusdosor lite överallt haha! Det är så typiskt jag, så typiskt Tess.

Gillar

Kommentarer

Jessiekaos
Jessiekaos,
Så intresserad ja blev nu av dessa parfymer, men designern på dom va ju så snygg också 😍😍
nouw.com/jessiekaos
Blondina
Blondina,
Jag kör mestadels Brittans parfymer, de är så jag 😍
nouw.com/blondina
rednalyn
rednalyn,
Wow denna (eller nå i den stilen iaf) ska nog jag också göra 😊
nouw.com/rednalyn
Blondina
Blondina,
Ja men göre bara honey 😃 😍
nouw.com/blondina
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229