URSÄKTA MIN DÅLIGA UPPDATERING - MITT FÖRSTA PAKET FRÅN SELLPY.SE

Jag måste skärpa mig men ärligt talat har jag inte mått så bra. Har mestadels gråtit, tänkt tusen tankar och fått ångestattacker men försöker se en serie för att dämpa allt.

Därför mitt dåliga bloggande - jag lovade att visa upp kläderna jag fick från Sellpy.se, jag vet men när jag mår dåligt så tappar jag motivationen till allt. Men jag kände att NI mina fina läsare och följare får mig alltid att må bättre och ni får mig alltid på bättre tankar. Ni är underbara ❤️

Här får ni se vad jag fick igår från paketet ifrån Sellpy.se

En söt klänning och jag klädde mig bra i den. Jag var skeptiskt till en början men så fort jag såg den på mig så tänkte jag wow! Den passar ju mig perfekt eller vad tycker ni?

Ytterligare en klänning, den passade mig också väldigt bra! Ser typ ut som en prinsessa i den eller att jag ska på en bal eller någonting. Wow, jag vart häpnad då jag såg mig i den. Jag vart väldigt vacker i den.

Jag fullkomligt älskar den här kavajen, sen tyckte jag kjolen var så satans söt. Och toppen också, vilken var eran favorit? Gud jag älskar typ alltihopa haha!

Sen fick jag en grå jätte fin blus också, även den passade mig väldigt bra. Visst är den söt?

Allt passade mig perfekt, inget var för stort och ingenting var för litet. Allt passade mig utan problem, jag tänkte först att den där ”balklänningen” eller finklänningen skulle vara för liten men inte då. Jag är hur nöjd som helst, och mer paket är på väg och ser verkligen framemot det!

Har tjänat flera tusen tack vare Sellpy.se - och jag är stolt över mig själv att jag vågade handla därifrån fastän jag aldrig någonsin har gjort det förut. Det var en chansning som gick hem, eller vad säger ni?

Gillar

Kommentarer

charlottelinden.se
charlottelinden.se,
Jättefina plagg! Men vad tråkigt att höra att du mått/mår så dåligt. Är det någonting som hänt eller mår du "bara" allmänt kasst? 🥺❤️
charlottelinden.se
Blondina
Blondina,
Mja de var lite kaos o skit men men
nouw.com/blondina
LillSmulan
LillSmulan,
Vilka snygga kläder 😍 och dom passar verkligen på dig 👌
nouw.com/lillsmulan
Blondina
Blondina,
Ja visst 😃 Men Åhh tack snälla du 😍❤️😘
nouw.com/blondina
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229