UNDERBAR KVÄLL FRAMFÖR REDERIET

Vilken mysig kväll jag har haft med sambon, ja helt enkelt perfekt! Ville aldrig att kvällen skulle ta slut, det skulle innebära att sambon skulle gå till sängs då han ska upp på jobb imorgon. Ja och jag får sätta igång och träna och se film i min ensamhet. Men kvällen vart precis så som jag önskade, det fanns inget fel med den här kvällen. Varför tog den slut?

Vi har förresten börjat att kolla Rederiet igen, ja nu är vi fast igen haha! Men serien är faktiskt så bra, och väldigt charmig. Är det någon fler Rederiet nörd därute som är som vi? Som fastnar och engagerar sig i karaktärerna? Vilka är era favoriter? Mina är helt klart Peggy, Tony, Karl och Micki.

Nu ska jag hitta en film att kolla på innan jag ska sova, ja det kanske t.om blir att jag fastnar framför Arkiv X som vanligt! Jag verkligen älskar den serien, och jag minns att jag och mamma alltid satt bänkade framför den. Ja liksom Rederiet - båda har verkligen sin charm.

Gillar

Kommentarer

Fobibella
Fobibella,

Välbekanta Ansikten 😊 Tre Kronor Var Bättre 😊

nouw.com/fobibella
Blondina
Blondina ,
agnesmathilda
agnesmathilda,

Åh vad härligt med en riktig myskväll med sambon ❤️ Förstår att du inte ville att den skulle ta slut! Tack för serietips också 😊

nouw.com/agnesmathilda
Blondina
Blondina ,
Så lite så ❤️
nouw.com/blondina
MikkizLilja
MikkizLilja,
Gillar serien, gillar tre kronor också som hon ovan nämnde 😊
nouw.com/mikkizlilja
Blondina
Blondina ,
Ja den va okej den med 😊
nouw.com/blondina
Madde,

Har inte sett den på evigheter. Kommer nog inte ihåg karaktärerna så väl om jag ska vara ärlig. Det var inte min favorit bland de svenska såporna.

www.nouw.com/madelena
Blondina
Blondina ,
Okej 😊 ❤️
nouw.com/blondina
Hannas krypin,

Så mysigt med en sådan härlig kväll tillsammans! Håller med om att det är tråkigt när den tar slut. Rederiet har jag bara sett några avsnitt av här och där. Arkiv X däremot satt jag och pappa och tittade på mycket. Men jag är så lättskrämd så kan nog inte titta på det nu. Fast jag vet att det är hittepå.

hannafialotta.blogg.se
Blondina
Blondina ,
Haha ja men jag förstår dig, är lite läskiga scener i x files men har sett färdigt alla säsonger..de du kan göra är att se några avsnitt sen slå igång x files bloopers på youtube hahah ❤️
nouw.com/blondina