UNDERBAR FREDAGSKVÄLL

Min vän fyllde 30 år igår så jag for dit och firade henne. Jag hade så satans kul och mötte en tjej varav hon påpekade att hon hade sett mig förut men jag hade aldrig träffat henne. Det klickade inte alls för mig hur hon kunde känna igen mig, kanske via facebook ifall vi hade gemensamma vänner. Men nej! Hon kände igen mig ifrån min blogg och hade kommenterat - då slog det mig. Hon har ju faktiskt kommenterat den flera ggr, jag blev så glad över att hon uppmärksammat mig så pass. Vi satt och surrade en stund. Toppen brud verkligen ❤️

Träffade några gamla kollegor också från mitt gamla jobb, alltså fatta hur kul det var för mig att se alla igen. Sopiko, Audry ja och så min vän (även hon en gammal kollega - numera nuvarande kollega) Det var en toppenkväll med andra ord.

Nåja! Är ensam hemma just nu - sambon är och fiskar med en kompis så jag har egentid med hundarna. DET kallar jag för mys och bra egentid. Jag både diskar och tvättar sen ska jag röja upp lite här och fixa mitt hår.

Har ni en bra lördag? Det har verkligen jag! Lugnt och skönt precis som man vill ha det.

Gillar

Kommentarer

mynameisjossan
mynameisjossan,

Så kul att du hittade en som brukar kommentera din fina blogg och kul att ni kunde snacka ett tag 😊 Egen tid behöver man ju då och då. Skönt att du kunde ha det

nouw.com/mynameisjossan
Blondina
Blondina ,
Ja men visst 😍
nouw.com/blondina
StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Roligt med kalas lite party

nouw.com/stenhagenbettan
Blondina
Blondina ,
Ja man behöver det ibland 😍
nouw.com/blondina
Hilma
Hilma,

Gud vad härligt att du hade det så roligt! Hoppas du har en bra söndag, kram <3

nouw.com/hilma
Blondina
Blondina ,
Ida
,

Jasså? Men om du inte gillar hennes vänner så borde du väl kunna stå för vem du är och din åsikt? Bara en tanke... Vill man vara ärlig och meddela henne detta genom att kommentera öppet här, så vill man väl henne väl, eller? Hur ska hon INTE kunna ha såna vänner om hon inte får veta vem som snackar så mkt skit? !Annars förstår jag inte varför man kommenterar, förutom för att isf genom ren illvilja försöka sänka en annan människa, såra och förstöra.. Då ser jag inget annat än att man är avundsjuk på henne. Eller har jag fel?!