TYPISK TVÄTT SÖNDAG

Helluuuu!

Hur mår alla ni vackra människor idag? Jag mår bra fastän jag snorar och hostar men är pigg ändå, något uttråkad så det finns inte ens skrivet på planeten just nu. Ska bli så kul och skönt att jobba imorgon. Kraxar som en kråka gör jag ännu men är smittfri, bara de sista tjofset som måste lämna kroppen. Men mår prima julskinka just nu. (Vad fan skriver jag? Herregud!) 😂 Vaddå ”prima julskinka”?! HAHA! Jag är hollo..

Nåja, denna uttråkade blondin tog tvättstugenycklarna och struttade ner till tvättstugan och satte igång två maskiner tvätt. Vad annars ska man göra nu när Dagmar for iväg till hennes särbo för att mysa och spela Bingolotto innan hennes nattjobb? Jo man tar tag i lite sysslor. Perfekt!

Jag funderar på om jag ska strosa iväg och handla sen, behöver snus så jag klarar av jobbet imorgon. Kaffe och snus behövs när man jobbar annars kan man lägga sig under täcket och stanna där typ.

Myskläder på när det är tvätt söndag inte sant? Både mysbyxor och tröja är ifrån Sellpy.se

Vad gör ni denna söndag? Gör ni något roligare än vad jag gör just nu? Funderar på att slå igång diskmaskinen också senare när det är dags att sova. Så får den köra under natten så allt är diskat och rent innan Dagmar kommer hem imorgon bitti.

Aaahh fått höra återigen att jag är en underbar inneboende/sambo. Det värmer hjärtat må jag säga 😍

Gillar