TROTSADE FÖRKYLNINGEN

Hallå babes 😉

Jag valde att trotsa förkylningen och struttade förbi Kicks, kände att jag förtjänade lite nytt i sminkväg. Så nu är det gjort! Äntligen kan man unna sig vad som helst - för sina välförtjänta pengar som man har jobbat röven för. Hell yeah! More to come.

Efter att alla räkningar var betalda så har jag fått unna mig lite nytt så det kommer väl i veckan. Jag är nöjd över mina fynd så ni ska få se allt så fort de druttar ner i brevinkastet.

Hur som helst, efter besöket på Kicks så gick jag direkt till Coop, där jag handlade lite morötter, grönsaker, mjölk och annat smått och gott. Dagmar sover ju efter sitt nattpass och klart man måste hjälpa till med handlandet eller hur? Köpte även honung som jag ska ha i mitt te. Är så less på att vara förkyld! Vill någon byta med mig? Take it!! Take it!! 😂

Hur som helst, är hemma nu och njuter av mitt honungste. Gillar inte honung egentligen MEN vid förkylningar så får det gå ann helt enkelt.

Har hittat min favoritmugg också här hos Dagmar, stämmer ju in på mig med tanke på allt som jag gör för mina små barn här hemma.

Hoppas att ni mår bra iallafall. Jag funderar på om jag ska kolla ifall bastun är ledig, det är ju också bra för lungorna och denna hosta som jag har. Hmm?! Jag får se hur jag ska göra.

Puss på er 😘

Gillar