TRÄNING

Jag har tränat mina ben idag. Då det är sånt snökaos och då de inte hade hunnit skotta ordentligt här på vägarna, så gjorde jag mina träningsövningar hemma istället. Och det går lika bra det!

Jag måste ta de lugnt med träningen, det sa ju fysioterapeuten och jag lyssnar på henne då hon har jobbat med liknande fall tidigare. Och pga all snö som inte har plogats bort från våra bra gångstigar, gångvägar, som dessvärre skulle skulle göra så jag skulle vara tvungen att plumsa i blir nog för överansträngt för mig. Då gör jag den här träningen inomhus och fysioterapeuten har satt att det går lika bra.

Jag har tränat lite dans hemma plus dessa träningsövningar som jag fick rekommenderat av fysioterapeuten. Svetten rann (mest i nacken och under armarna) pulsen steg och andningen vart ansträngd. Så tog en pause i en halvtimme för att sedan fortsätta igen. Jag kände att jag orkade det.

Första passet ställde jag larmet på 3 minuter, jag klarade 2,5 minut. Benen vart som bly, och de värkte. Andra passet blev lite dansträning. Vilade en stund, drack lite vatten och körde ett pass av den rekommenderade träningen igen och då klarade jag 2,5 minut igen och det kändes lite bättre i både ben och andningen. Sen tog jag en kortare pause i kanske 20 munter för att orka köra i 1 minut igen.

Nu är träningen färdig för denna dag och jag känner mig så jäkla bra. Sen är det bara att köra i helgen också, jag ska försöka ta mig ut på en promenad - kanske sambon vill följa med? Får hoppas att vädret är bra. Annars kan jag ju bara fortsätta göra en sån här grym träning hemma också, kanske orkar två omgångar?!

Jag vill bli stark igen, jag vill bli bra! Även om det tar lång tid - kroppen bestämmer takten även jag. Jag kommer inte stressa mig själv till att bli bra, bara för att folk ifrågasätter om hur jag mår, om jag jobbar igen och stressar mig med tusentals frågor.

Snälla stressa mig med alla frågor, vill jag prata med er om det så kontaktar jag er. Det som är nackdelen med sociala medier, folk hör av sig så lätt. Jag vet ni menar väl, men den ständiga frågan ”Är du frisk ännu” så kan jag säga med en gång;

Nej, inte på långa vägar då min kropp och min muskulatur är helt fucked up efter covid 19.

Gillar

Kommentarer

Fröken Rödlök ,

Det är ju toppen när man kan träna hemma istället. Jag gjorde det ett tag. Ska försöka återkomma dit igen.

Www.frokenrodlok.se
Blondina
Blondina ,
Ja de är så befriande och så skönt 😃
nouw.com/blondina
Amandamalmflod
Amandamalmflod,

Men heja dej här blev det bara en kort yoga i dag ♥️

nouw.com/amandamalmflod
Blondina
Blondina ,
Duktig du är ❤️
nouw.com/blondina
fighterwomen85
fighterwomen85,

Så skönt att du träna idag. När det i nye blev promenad ute. Så tog du tag i att göra det hemma istället 👏🏻👏🏻😊❤️. Bara du får upp pulsen så är det bra. Därför att då tränar du.

Hoppas att sambon vill följa med i helgen.

Det är bara du & kroppen som bestämmer takten! Ingen annan! Det är bra att du har den inställningen. Att du vill må bra & bli stark 💪🏼.

Jag träna jag med idag. Det gick bra & va skönt.

Kram på dig❣️

nouw.com/fighterwomen85
Blondina
Blondina ,
Madde ,

Så många som inte tar det på allvar. Just nu är jag livrädd att falla på målsnöret och få det innan andra dosen vaccin. Du har verkligen haft en lång tid för återhämtning. Tror inte alla förstår hur lång tid det kan ta, Kämpa på nu så ska du se att du snart är benen på riktigt igen.

www.nouw.com/madelena
Blondina
Blondina ,
Ja jag förstår det, kämpa min vän kämpa ❤️ Åhh tack snälla du!
nouw.com/blondina
Mirre,

Fortsätt din rehab och skönt att du börjat träna så du kämpar dig till att bli pigg igen kram

sweetwordsbymirre.com
Blondina
Blondina ,
Ja det ska jag 😊 Inte ska jag ge upp inte
nouw.com/blondina
Mikkizlilja,

Du är så grym älskling! Keep going! Du kommer bli bra igen, kanske till och med bättre än innan! ❤️❤️

www.mikkizlilja.se
Blondina
Blondina ,
Men tack älskling ❤️ Ja de hoppas jag med!
nouw.com/blondina