TRÄNAT I 30 MINUTER

Jag vet inte vad som flög i mig, jag har kört ett träningspass utan dess like. Mina lår och så mina rumpmuskler värker som fan just nu. Jag svettas som en tok, och ja jag slutade då andningen blev för tung. Det måste jag göra för då har jag nått MIN gräns till vad kroppen pallar av JUST nu. Att få konditionen tillbaka är en dröm för mig. Att försätta med träningen - ja det lär jag göra även fast jag är ”frisk” till 100% igen.

Dock fuskade jag lite från det jag och fysioterapeuten kom överens om, vi kom fram till tre, fyra övningar ENDAST men jag ville tydligen utmana mig själv. Kanske dumt?! Dock en övning tog jag själv (googlade lite på nätet) och inatt snodde jag två övningar från Britney Spears träningsvideo som jag hittade på youtube. Ni kan se den här.

Jag använde band men även utan. Jag ville känna av vad som kändes bäst för mig och min kropp, Och det jag inte pallar av just nu, det låter jag vänta till en annan dag när jag är starkare.

Men fy fabian vad de värkte i hela kroppen och de knakade överallt (misstänker att lederna är stela och att de lär sluta knaka och knäppa när man är mer återställd så att säga) Men ja, ibland känner jag mig som en gammal kärring. Haha! ”Knak, knak, KNAAAAK”

Har druckit en massa vatten och ska snart krypa till sängs. Ja under dagen behöver jag då verkligen inte träna iallafall - jag har gjort mindre pass och hållt på i ungefär 30 minuter. Givetvis med massa pauser då jag inte orkar så länge. Iallafall inte än..

Gillar

Kommentarer