TILL UNDSÄTTNING

Mörkt och ensligt är det, inte en käft ute förutom jag och bebisarna. En bil körde förbi sakta men thats it. Sambon är trött så låter han sova vidare. Ja själv vart min powernap onödigt kort men det räcker för mig. Är ute i friska luften och ser den nyfallna snön på backen. Även om jag är less på snön så kan jag inte låta bli att beundra den heller.

LillaMy dock, gamlingen - hade det tungt, hennes leder började stelna till av kylan så jag kom till hennes undsättning och räddade henne med bagen. Det tackade hon mig för.

Gillar

Kommentarer

Mirre,

Jag är egentligen inte rädd, men ändå på något vis är det alltid lite läskigt att gå själv sådär på kvällen

sweetwordsbymirre.com
Blondina
Blondina ,
Ja men jag förstår dig
nouw.com/blondina
Sandra Jönsson,

Men hujedamej så mycket snö! Dina bilder känns helt overkliga för mig som bor på västkusten i de södra delarna av Sverige. Hade gärna velat uppleva en riktig vinter nån gång, men det är nog avlägset. Sysslar du med nån vintersport?

livetmedsandraj.se/
Blondina
Blondina ,
Ja jag vet, vill ju ha vår nu 😊 nej inget sånt
nouw.com/blondina
Hannas krypin,

Skönt med en kvällspromenad. Kan tänka mig att kylan inte är så snäll mot gamla leder. Jag börjar få vårkänslor samtidigt som jag avundas snön. Vill också ha snö ett litet tag till. Fast det är barmark och varmt på dagarna...

hannafialotta.blogg.se
Blondina
Blondina ,
Ja de är verkligen så skönt 😊 vill ha vår nu dock
nouw.com/blondina
Michelle
,

Det är fint o behagligt med snö när det ligger stilla sådär vackert men nu tycker jag oxå det får räcka vill ha sommar o sol ☀️

Blondina
Blondina ,
Ja jag vill ha vår, med grönska värme och sol
nouw.com/blondina
fighterwomen85
fighterwomen85,

Fy. Låter lite kusligt att gå själv ute på kvällen. Men det är min känsla 🙂. Håller med. Trött på snö. Men fint när det kommer ❄️. Såå mycket snö ❄️ ni har!!❄️😃. Åå stackarn. Tur att du rädda henne.

nouw.com/fighterwomen85
Blondina
Blondina ,
Ingen fara 😊 är lugnt område vi bor på och tar alltid med mig telefonen no matter what
nouw.com/blondina