TILL DIG SOM LÄSER DETTA!

Till dig som läser detta, ja du. Jag vill att du tar en till två minuter av ditt liv för att läsa det jag kommer att skriva.

Du är vacker, DU är unik, DU är grym, DU är speciell och du förtjänar det bästa, du förtjänar att må bra, du har rätt till att må bra, du har rätt till att se ut hur du vill, låt ALDRIG någon annan säga något annat, låt ALDRIG någon sitta och säga hur du ska se ut, hur du ska vara, hur du ska bete dig och framförallt, sitta och bestämma över dig. Du är den enda som har rätt till att bestämma över dig själv och ingen kan säga något annat.

Den som säger att dina bröst är för små, för stora lår, för liten röv, du är ful eller att du har fett på magen är ingen som du ska ha i ditt liv. Den som skriker på dig, som klankar ner på dig och dina brister är ingen du ska ha i ditt liv. INGEN har rätt till att sitta och peka ut dina brister. Du bestämmer själv över dig och din kropp, låt inte NÅGON säga någonting annat.

Du förtjänar så mycket mer, du förtjänar kärlek, du förtjänar att bli behandlad med respekt, du förtjänar att ligga och skratta i sängen med personen du älskar klockan 3 på natten över något löjligt. Du förtjänar att få känna riktig kärlek, oavsett utseende. Du förtjänar ärlighet, tillit och det bästa.

Låt ALDRIG någon annan bestämma över dig, LÅT ALDRIG en person säga att du inte är vacker. ALDRIG.

Du som läser detta, jag hoppas att du mår bra, och om inte så hoppas jag att det blir bättre. Det kommer bli bättre även fast det inte känns så just nu. Du är inte ensam, du har folk som bryr sig om dig, det är okej att må dåligt och det är okej att inte må bra. Det finns folk att prata med, även fast det känns som att ingenting kommer att hjälpa.

DU är stark, DU är vacker. DU är unik. DU ÄR BÄST. DU är värd det bästa.

Du är underbar, precis som du är. ❤

Gillar