TAGLIATELLE OCH KÖTTFÄRSSÅS

Ja idag blir det tagliatelle och köttfärssås till middag. Vi har även tvättat fodralen till soffkuddarna idag. Det behövs ibland. Efter att dom är tvättade så ska jag ta en 60 tvätt också.

Blir en typiskt mys söndag idag, inga speciella måsten utan bara rå om varandra idag. Det behövs också även om de blir mycket hemma arbete men inget vi hinner med om dagarna då vi båda jobbar. Sambon jobbar bara förmiddagar och jag både för och eftermiddagar, och nog hinner jag sköta det mesta i hemmet på förmiddagarna då jag jobbar eftermiddag men man är så trött så man tar alltid en längre sovmorgon istället haha. Nattmänniska som man är.

Är iallafall tacksam över att jag fick chansen att få jobba på sjukhus, har även berättat per sms till ena chefen U, att detta är nog det bästa jag har varit med om i år faktiskt. Jag ska göra mitt absolut bästa men de är med alla rutiner, då allting är så nytt och jag är redan på andra veckan och bara en bråkdel har fastnat haha! Sen att ta blodprover och liksom få in det rätta knycket är också en utmaning för mig men jag ger mig inte för innerst inne så vet jag att jag kan.

Men ni ska se, att om någon månad så rullar allt på löpande band och jag gör mitt jobb som om jag inte har gjort någonting annat i mitt liv.

Nåja, ny arbetsvecka på ingång och ja jag längtar redan tills imorgon. Jobbar eftermiddag, och att man längtar så här mycket tills nästa arbetsdag - de har sällan hänt mig ärligt talat. Det här är nog första gången jag känner så här. Det måste vara positivt, eller hur?

Gillar

Kommentarer

Marie
Marie,
Så roligt det har aldrig hänt mig att jag längtar till en arbetsplas
sweetwordsbymirre.com
Blondina
Blondina,
Inte mig heller ärligt talat - inte förrän nu 😃
nouw.com/blondina
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229