TA KÖRKORTET TILLSAMMANS MED TRAFIKO

BETALT SAMARBETE

Några utav er kanske sitter i samma båt som mig, ni har inget körkort. Jag tänker inte gå in på varför det inte har blivit så, de är lite för privat. Men låt oss säga så här, utan körkort så kan man inte ta sig ifrån våldsamma relationer - eller hur? Men drömmen finns där, och det var på väg men coronan tog över mig och tog över kraft och viss del av min koncentration. Nu är man grön igen, men jag ska försöka hitta mig själv igen, plugga och övningsköra så fort jag har börjat arbeta igen. Det där med självkänslan och självförtroendet måste byggas upp på nytt efter den här långa sjukskrivningsperioden men jag kommer att hitta tillbaka igen - förr eller senare.

Ett företag som kan hjälpa dig med både körkortet och körkortsfrågorna är Trafiko - jag har aldrig hört talas om de men när jag klickade in mig på deras sida och läste om dom så föll alla pusselbitarna på plats. De är seriösa och gör allt för att hjälpa just dig med ditt körkort. De har både en ljudbok, där du kan lyssna dig igenom körkortsboken och självklart kan du kan även beställa hem körkortsboken om du känner för att mysa ner dig i soffan och läsa boken istället. Jag kan varmt rekommendera Trafiko för er som funderar på att ta körkortet.

Trafiko kan du även registrera dig helt gratis, och testa dig själv och dina kunskaper genom att svara på körkortsfrågorna - ja bara för att se vars du står och hur mycket du faktiskt kan. Visst låter det roligt ändå? Givetvis kan även du som redan har körkort, repetera och kolla idag hur mycket du kommer ihåg från då du fick ditt körkort och hur mycket du egentligen kan. Varför inte sätta dig tillsammans med din mamma, din partner eller bästa vän - plugga lite tillsammans?

Trafiko hittar du även fakta om alkohol i trafiken, regler för bilens last, mörkerkörning och annan viktig information du bör veta när du ska ta körkortet. Jag har läst igenom några punkter, och det är så sjukt viktigt att veta allt detta innan man sätter sig bakom ratten. För bakom ratten har du ett ansvar, både för dig själv men även dina medpassagerare. Kom ihåg det!

Kika in på Trafiko redan ikväll och läs igenom den viktiga informationen de har på deras sida, svara på körkortsfrågorna och sen tycker jag verkligen att ni ska klicka hem boken (eller lyssna på ljudboken) i lugn och ro. För om jag klarar körkortet (det vet jag att jag kommer att göra så fort jag är stark igen) så kommer DU också att göra det.

Boka handledarkurser redan ikväll, för ni kanske inte visste att dessa körkortslärare finns överallt i Sverige. Du kan enkelt boka de via mobilen, inga konstigheter och inget krångel.

Lycka till!

Gillar

Kommentarer