TA INGEN SKIT!

Finns det folk därute som stör sig på det du gör? Som har det där sorgliga behovet att pika dig? Ja men du vet, att de sticker till dig med små nålstickande kommentarer om hur du är, vad du gör om dagarna osv? Bra! Detta tyder på att de bryr sig, de vill ha en reaktion utav dig så DU ska må dåligt, bli upprörd.

Bli inte det! Sträck på dig, för du vet att du är så mycket bättre än dom. De svaga och dåliga människorna är ju dom som sitter där och försöker få all uppmärksamhet genom att såra dig, enbart för att de inte får någon uppmärksamhet alls utav dig (säkert inte av någon annan heller) och de skyr inga som helst medel - de kommer att gå hur långt, och göra allt för att få uppmärksamhet. Hur vidriga pik kommentarer de än lär häva ur sig.

Det kan vara allt från hur du ser ut, påpekar din frisyr, din hårfärg eller om du är i stallet hela dagarna, ja då kan en pik om hur du lär stinka sen komma fram. De stör sig på allt du gör, för att vända de till sin egen fördel så du ska må dåligt och lida för deras mående. Men snälla, låt de hålla på med sitt - du är den starka och bättre personen. Så ge dom inte din uppmärksamhet, de är verkligen inte värda den. Fortsätt bara vara ditt underbara fantastiska jag. För i slutändan, så inser de hur patetiska de faktiskt är och försöker bli sams - ett råd! Vänd på klacken och skit i dom. För du förtjänar så mycket bättre.

Bra och starka människor har inte det behovet utav att pika andra på sociala medier, eller i bloggar. Bra och starka människor har inte behovet att vilja trycka ner någon annan, utan samvete. De lär fortsätta med sitt beteende, men då får du iallafall lite underhållning över hur långt dessa människor faktiskt kan gå, så sitt bara där och iaktta och skratta åt dom (det gör jag) och fortsätt sedan bara att leva ditt lyckliga underbara liv (rasta hundar, vara i stallet, byt frisyr igen, färga de hur fan du vill) och behandla andra människor bra. För visste ni, att det är på det viset man får vänner?! Och dessutom får behålla dom?

Folk har kört sina underhållande pikningar emot mig, och vet ni? Med handen på hjärtat, jag skrattar VARENDA gång. Oftast ringer jag Mikkiz och vi har sjukt roligt åt dessa personer, ja herregud dessa människor - de gör verkligen våran dag.

Sen en annan sak, dessa pikningar tar inte på mig längre (för flera år sedan så kunde det såra mig som fan) Men man har mognat, kan hantera det på ett bättre sätt - ja man har ett annat tankesätt gällande såna här typer. Jag vet själv vem jag är, och jag vet själv vad dessa personer går för. Och jag vet, att de aldrig någonsin kommer att få finnas i mitt liv igen. Hmm, kanske därför de fortsätter pika och kör sin fjortisgrej? (Har den där Kissie tiden kommit tillbaka då man ska pika och ha bloggkrig, allvarligt?) Dessa typer tror att deras beteende ska få mig att komma krypandes tillbaka, men nej. Jag har lärt mig att giftiga människor är farligt för mig, och då är det giftiga människor som jag håller mig undan ifrån.

Till er som pikar och håller på, sök hjälp - ni kan behöva det!

Gillar

Kommentarer