SVAR PÅ KOMMENTAR - ”HUR HAR DU LÖST SITUATIONEN MED DOM NÄR DU JOBBAR”

Fick en fråga av fina Charlotte här på Nouw som jag tänkte svara på. Och det är nog inte alla som vet hur jag lever, men är ju sambo så att ha hundar blir så mycket enklare inte bara för mig utan för mina små. Med tanke på vilket yrke jag har.

Fråga: På tal om rastning av dina hundar - hur har du löst situationen med dom när du jobbar? Nu när jag & sambon går i köptankar tycker jag det är så intressant att höra om andras upplägg.

Svar: Eftersom att jag jobbar inom vården därav jag jobbar både förmiddag, eftermiddag helger plus kan vara ledig någon gång mitt i veckan (kan förekomma natt snart också) och då sambon bara jobbar förmiddag och är ledig på helgerna så blir det väldigt enkelt för oss att samarbeta gällande att rasta hundarna.

Jobbar vi båda förmiddag så rastar antingen jag eller han de på morgonen innan vi börjar jobbet. Sen om jag till förmodan slutar tidigare någon eftermiddag så kör han hem mig, så jag kan rasta de små liven. Slutar han tidigare än mig så far han hem och rastar hundarna direkt han kommer hem.

Jobbar jag nu eftermiddag så rastar han dom innan han far till jobbet på morgonen, och när jag vaknar så dricker jag kaffe och hinner spendera lite tid med de och sen rastar jag dom innan jag åker till jobbet på eftermiddagen. Varav sambon rastar de när han kommer hem, beroende på när han slutar (kan variera allt från 14.00-15.00-16.00 eller 16.30 beroende på hur mycket han har att göra på jobbet)

Jobbar jag helg så är ju han hemma med dom.

Gillar

Kommentarer

Amandamalmflod
Amandamalmflod,
Vad roligt att du svarar på frågor 😊 Skönt att ni är två som kan gå ut med dom när du jobbar så mycket <3 du har värkligen super fina hundar
nouw.com/amandamalmflod
Blondina
Blondina,
Klart 😃 finns säkert fler som undrar
nouw.com/blondina
my
my,
Bra att fundera på hur ni kan lösa det! 😃
mynordqvist.se
Blondina
Blondina,
Ja visst 😃 man måste lösa de för allas skull mest för hundarna
nouw.com/blondina
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229