SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN

Fråga från @mandamalmflod

Får du mycket hat kommentarer?

Ja nog händer det men oftast är det bara en endaste person som håller på, och det är anonymt. Räknas inte som hat egentligen, mer som desperation eller stalking.

🍁

Fråga från @MikkizLiljaVad är dina största drömmar?

Det är nog att skaffa hus i framtiden tillsammans med sambon. Ta körkortet (är så satans rädd) Antar rädslan och osäkerheten beror på att det en stor maskin som endast jag har ansvar för osv. Men jag ser framför mig den friheten jag får när jag väl har körkortet i min hand. Tror ingen jävel därute förstår kriget inom mig med mina egna tankar och min rädsla: men rädslor finns enbart för att övervinnas, eller hur? Kan ni, så kan jag!

Fråga från @mynameisjossan

Var är du uppvuxen?
Jag är uppvuxen i byn Vuollerim, den ligger ca 1 tim och 40 min ifrån Gällivare.

Har du syskon?
Ja det har jag men finner inga personliga intressen att ha kontakt med dom ärligt talat. Jag klarar mig bra ändå. Och MÅR BRA! Det är det viktigaste. Mår man inte bra i en relation och ständigt förblir en hackkyckling då måste man kapa banden och säga adjö. Det var det jag gjorde. Enough is enough! Ensam är stark..

Hade du hundar då du växte upp?
Oja det hade jag. Älskar ju hundar. Tina, Nicko och Charlie är de hundar som jag minns att vi hade.

🍁

Fråga från @Soffiaz_85

Tips på hur en bra blogg ska se ut?
Den ska vara stilren, och du ska vara egen. Kör ditt eget race. Du ska vara dig själv inom allt!

Vad är din bästa och sämsta egenskap?
Bästa; omtänksam, starkare, lojal, trogen, vill lära mig, snäll, har börjat säga ifrån mer. Ja det finns nog mer bra sidor hos mig, orkar inte rabbla allt.

Sämsta är nog att jag är för snäll, godtrogen, förlåtande (men börjat bli bättre på att inte förlåta idiotiskt beteende), envis (men kanske är bra det också) Kan vara riktigt kall ibland, kanske inte så bra alla gånger.

Hur många djur har du haft i ditt liv?
Jag kan tyvärr inte exakta antalet men jag har haft både fiskar, marsvin, råttor, möss, katter och hundar.

Gillar

Kommentarer