SVAR FRÅN FRÅGESTUNDEN

Brukar du träna nånting??(styrke) Nej inte styrketränar, oftast gör jag övningar hemma eller tar powerwalks då vädret tillåter.

Hur många plagg har du bland allt du beställt till å från? Gud jag har inte räknat dom,ärligt talat hehe men säkert ett 20 tal. Kanske mer om man inte räknar med de jag fått av vänner osv.

De kläder du beställt å fått hem, är det något du kan tänka dig att gå ute bland folk i? Men absolut, jag har min stil och trivs med den. Sen kvittar det om andra tycker det är snyggt eller inte, de behöver ju inte titta eller köpa plaggen själv.

Om du inte fick bo i Norrland vart skulle du då vilja bo? Norrköping eller Piteå

Vilken dialekt tycker du är mest charmig och minst? Mest charmig är norrländska utan tvekan. Minst är nog grov Stockholmska tror jag eller grov skånska där man inte förstår vad personen säger.

Om du inte fick ha chihuahuor, vad skulle du då vilja ha för hundar? Prazsky Kryzarik utan tvekan.

Har du ett favorit citat? Isåfall vilket? Amor vincit omnia

Skulle du vilja utbilda dig vidare? Isåfall till vad? Ja det vill jag. Antingen till sjuksköterska eller till läkare. Veterinär vore inte så dumt det heller.

Vilken högtid tycker du bäst om? Julafton utan tvekan.

När du är ledig vad uppskattar du mest att göra då, förutom att blogga? Se film, pyssla i hemmet, mysa med hundarna och sambon eller träffa vänner.

Om du inte hade de jobbet du har idag vilket hade du viljat ha? Kanske inte hade jobbat, utan jag hade kanske utbildat mig till sjuksköterska eller läkare, eller så hade jag jobbat på vårdcentralen.

Om du hade fått vara ett djur va skulle du vilja vara då? En varg.

Har du några mål för 2020? Ta körkortet.

Om du fick leva om ditt liv, skulle du ändra något då? De dåliga beslut som jag har tagit för många år sedan har satt djupa sår i min själ, och sen hade jag aldrig gjort de misstag som jag har gjort. Pga att jag har sårat så många och det går inte att få ogjort.

Hur ser din familjesituation ut? Mamma pappa mm?! Inga föräldrar kvar i livet (saknar de varje dag), har ingen kontakt med syskon heller pga olika anledningar (ej ledsen för detta dock) Har kontakt med en endaste familjemedlem, min moster. Sen ser jag sambon, hundarna och mina vänner som min familj.

Gillar

Kommentarer

Heléna
Heléna,
Så roligt att läsa svaret på dina frågor och så roligt att du skulle kunna tänka dig att bo här i Norrköping 😊 Kram 💖
lehdla.blogg.se
Blondina
Blondina,
Klart har ju bott där förut för några år sedan 😃
nouw.com/blondina
Natascha
Natascha ,
Så roligt att få svar☺️ tråkigt om din mamma och pappa❤️ självklart är även din sambo och hundar familjemedlemmar.. Precis så som för mig ❤️ och barnen då såklart
natascha.bloggplatsen.se
Blondina
Blondina,
Va kul att du tycker det 😃 😍❤️😘
nouw.com/blondina
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229