STRUL PÅ PORTALEN? GLASÖGONORMEN ÄR TILLBAKA

Har mailat nouw ett ex antal gånger. Mina bilder syns inte, inte era bilder heller mina fina därute. Jag hoppas att de åtgärdar problemet snarast.

Kvällen har mestadels bestått utav att glo på film med sambon, rastat hundarna och ätit lite kvällsmat för vart så sabla hungrig efter powernapen.

Har bestämt mig för att låta ögonen vila från linserna och vet ni - jag känner mig så jävla snygg i mina nya glasögon från Niemis, de kostade visst - men seriöst; det fanns inga andra glasögon som jag gillade i butiken. Ja jag är kräsen, och jag vet alltid vad jag vill ha - MEN då ska man ändå ha glasögonen (förhoppningsvis) i flera flera år, inte sant?

Ja, jobb om några timmar igen. Jag är så sliten och så trött, tog ingen lång powernap och kanske det var dumt för ibland behöver man ta igen sömnen då jag vissa nötter somnar så sent (kvälls och nattmänniskan i mig)

Har varit på rehab nu i två dagar - så roligt att vara tillbaka där, första avdelningen jag ”lärde” känna då jag gick intro. Gud de är så kul men så mycket att komma in i - rutinerna och allt sånt men det börjar sakta komma in i benmärgen. Tack vare att vissa förstår att har man jobbat inom äldreomsorgen i så många år som jag har, så har man glömt så fasligt mycket.

Pratade med en ur personalen idag vid lunch och gav henne beröm och tackade henne för att hon var så bra och rolig att jobba med för hon svarar på alla frågor jag ställer, och med henne känner jag mig inte ”dum” eller ”konstig” för att jag är ny. Hon förstår verkligen att jag är ny, hon vet det är mycket att ta in. Att de tar olika för olika personer. Hon är grym! ❤️

Gillar

Kommentarer

Moa Larsson
Moa Larsson,
Jag kom inte in på din blogg överhuvudtaget under gården, det blev bara helt vitt. Tycker ändå att det är bra att du mejlar portalen, du klagar inte bara utan försöker uppmärksamma de på problemet. Kram!
moafidelie.com
Blondina
Blondina,
Ja men de gillar mig o verkar vilja ha kvar mig här vilket känns så jäkla bra 😃
nouw.com/blondina
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Du är så snygg i dina glasögon
nouw.com/stenhagenbettan
Blondina
Blondina,
Men åhh tack min fina vän - dina ord värmer mig verkligen 😘♥️
nouw.com/blondina
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229