STOR SORG IDAG

Arbetsdagen började med en minneslund för min chef som avled i cancer. Dagen för mig har varit tung, har liksom inte velat gråta och vara ledsen på jobbet. Jag ville inte belasta dom med mig också så jag satte igång att arbeta bara, dock finns det en nackdel med det också.

Tröttare än vanlig, ledsen och med hjärtklappningar. Säkert en kombo utav stress och sorg. Känns overkligt ännu. Han finns inge mer, vilket tynger mig massor. Han var en sjujäkla bra chef.

Sambon stod för middagen idag, snällt för jag orkade bara inte med det. Det har varit alldeles för mycket för mig idag. Sen blev det glass till efterrätt - så gott! Annars har vi bara myst framför tvn, och bestämde oss nu för att sova - vi ska upp före fan imorgon. Rasta hundar sen är det jobb som gäller. Jag börjar 75% imorgon så det ska bli kul att se hur det går - förhoppningsvis bra.

Får se hur jag kan sova nu med alla tankar, och denna sorg jag bär. Men misstänker att när man är ledig, slappnar av, inte jobbar (det hindrar ju oftast en från att tänka så mycket) så lär man nog bryta ihop och gråta ut all smärta.

Nåja, godnatt på er! Ta vara på er och på varandra.

Gillar

Kommentarer