STEPHEN KING - KÖPLUST

Är sömnlös igen. Fan också! Men vad ska man göra? Jag är trött men har ingen ro att sova, vill inte drömma en massa sjuka drömmar igen så jag valde att slå igång en film - de brukar göra mig trött i skallen så jag somnar väl så småningom. Jag körde faktiskt igång en Stephen King klassiker den här gången - Köplust. Den är så himla bra! Har ni sett den?

I filmen kan ni se två kända ansikten, nämligen Ed Harris och Max von Sydow men också en kvinnlig skådespelerska som brukar synas i Stephen Kings filmer; Amanda Plummer. Hon var även med i Pet Sematary.

Jag minns fortfarande då jag såg den här filmen för första gången, hur bra jag tyckte att den var. Max von Sydow var en riktigt stor skådespelare men han dog tyvärr i mars (nu i år)

Har ni sett Stephen Kings filmer? Har ni läst böckerna? Vad tycker ni om dom?

Gillar

Kommentarer

Har bara sett en Stephen King filmatisering och det var: Rose red, även läst Under the dome. Boken var helt värdelös och jag kommer aldrig mer läsa ST efter den gången.

www.saramadeleine.se
Blondina
Blondina,
Aha okej 😲 Har bara läst Pet sematary då jag var yngre 😊
nouw.com/blondina
Amandamalmflod
Amandamalmflod,

Verkligen jobbigt med dessa sömlösa nätter <3 hoppas att du får vila sedan <3 jag brukar med slå på en film om jag inte kan sova brukar funka här med 😊

nouw.com/amandamalmflod
Blondina
Blondina,
Ja men precis, bästa sättet att försöka bli trött 😊
nouw.com/blondina
Valerie
,

Stephen Kings Pestens tid (the stand) är min absoluta favorit film! har du inte sett den så är det ett tips 😊 den är iofs sjukt lång men värd varenda minut..

Blondina
Blondina,
Jag såg den för längesedan 😊
nouw.com/blondina