STÅR FÖR MIDDAGEN IGEN

Idag står jag för middagen igen. Idag blir det potatis, köttfärs och morötter i ugn. Och såklart ost, älskar ost. Gärna när det har bränts vid lite. Får se hur detta blir för jag tog alldeles för lite potatis (det såg mer ut) men det kanske blir bra ändå?! Vad tror ni?!

Annars har jag tvättat och grejat. Tog ut hundarna för en stund sedan medans maten gräddades i ugnen.

Dock strulade hissen. Jag vet inte hur många gånger som jag tröck på knappen (så att hissen skulle åka upp) men den liksom fattade inte att den skulle upp till oss. Jag hörde hur dörrarna öppnades, stängdes och det lät som den var på väg upp men det liksom kopplade inte för den att den skulle åka upp. Jag fick nog och tog trapporna med Meja i famnen och de andra hundarna i bagen, och just när jag kom ner så öppnades dörren och kärringen i högtalaren skrek ”Dörrarna öppnas” så jag svarade tillbaka en aning irriterat ”Ja nog ser jag att du klarar av DET men inte fan klarar du av att åka upp till våning fyra, din sega jävel”

Var en aning stressad då jag hade maten i ugnen och allt, hade liksom inte tid det det där tramset. Var så rädd att maten skulle brännas vid plus hundarna måste ut. Kaos i hjärnan. Haha!

Men det löste sig, träning fick jag - både upp och nerför alla trappor.

Gillar

Kommentarer