STÄNDIGT DETTA KAOS

Ja jösses vilken kväll, bara kaos hela tiden. Börjar bli less på allt kaos ärligt talat, orkar snart inge mer. Vill bara att allt ska vara bra någon jävla gång - eller typ jämnt.

Men alltid är det något. Jag är så fucking less på allt detta kaos. Det hinner inte gå en dag så är det en annan sak som händer. Jag vet inte hur mycket min hjärna och mitt hjärta klarar av ärligt talat. Träningen har jag inte orkat med heller, har mått så dåligt psykiskt så har tappat det. Hur jag har märkt det?! Jag försökte träna lite igår inatt så körde några knäböj, men benen bara skakade som fan (precis som det gjorde ifrån första början) Jag insåg hur fel allting kändes, jag som höll på att få tillbaka muskulaturen. Men ja, allt kaos påverkar mig, jag är väldigt känslig och full med känslor så händer det något sorgligt så orkar jag inte med något. Under kaos så stänger jag av, gråter, sover och äter dåligt, får ont i magen (magen blir orolig/stressad) jag går bara runt helt enkelt, skrattar knappt och säger sällan ett ynka ord. Oavsett kaos så påverkar det mig så sjukt mycket. Alla är ju olika, verkar ju som att vissa mår hur bra som helst när andra mår dåligt och det är kaos. Det jag inte förstår och kommer heller aldrig förstå.. tror inte folk fattar hur djupt vissa saker sårar.

Nåja mitt samtal med min vän Mikkiz spårade lite, flest pratade vi om olika YouTubers som jag tipsade henne om, sen poff så började vi prata om mensskydd, gynekologbesök och om, ja allt möjligt i princip så jag kan verkligen säga att jag fick andra saker att tänka på. SKÖNT!

Hur som helst så fick jag ett gott skratt eller två - det känns som att det var evigheter sen som jag skrattade så här mycket med någon. Att må bra för en ynka stund. Min fina vän! ❤️ Tur jag har henne som är expert på att få mig att må bra.

Ja det jag kom på häromdagen det var att i år så firar jag och Mikkiz 7 år som vänner. Tror faktiskt att det var år 2014 som vi verkligen fann varandra här på Nouw.

Jag hade ont i magen sen vi åt hamburgare men nu är det ännu värre, nästan så jag mår illa. Fan också!

Gillar

Kommentarer