SOM JAG HAR SOVIT

Hej på er! Alltså förlåt för mitt dåliga bloggande under eftermiddagen/kvällen men då jag hade försökt att dygna så kände jag vid 12.30 den där segheten man får efter några timmar. Jag var som off i hela kroppen och ögonen var tunga och kliade och ja jag ville bara sova.

Dock somnade jag till ett tag i soffan, men vaknade av en extrem kyla i lägenheten, och det var alldeles tyst. Alla lysen var släckta förutom några av våra ljusstakar (de går på batteri) men utöver de så var det svart överallt. Vi hade strömavbrott. Kurade ner mig mer i filten för att få lite mer värme och somnade om direkt, men vaknade sedan av att sambon kom hem vid 15.30 ungefär och jag fick gå till sängen och vila mer.

Men kunde inte somna om förrän vid 16.30. Jag väntade på ett paket, men det kom aldrig. Nästan hela Gällivare hade ju strömavbrott, inte ens hissen går ju då. Går inte ens att öppna porten, ja om man inte har en vanlig nyckel.

Vaknat till vid något tillfälle under kvällen av att något lyste mig i ansiktet, det var ju min sänglampa som jag hade glömt att släcka förut. Då visste jag att strömmen var tillbaka. Men utöver detta så har jag ändå sovit som en stock.

Vaknade strax efter 00.00 och känner mig hyfsat pigg ändå, men är extremt nyvaken och seg. Så nu ska jag se Beck tills sambon vaknar. När han nu vaknar, han kan vakna vid 03.00 eller vid 05.30 han kan vakna om en timme.

Gillar

Kommentarer

MikkizLilja
MikkizLilja,
Du är duktig!! Vet att jag är tjatmaja men kom på youtube igen. Älskar dina klipp på morgonen❤️❤️
nouw.com/mikkizlilja
Blondina
Blondina ,
Haha ja en dag så ska jag det
nouw.com/blondina
Meohmy
Meohmy,

De går nge bra med ditt dygnande 🙈🙃

nouw.com/meohmy
Blondina
Blondina ,
Nej de har varit kaos men ordnat upp sig nu 😊
nouw.com/blondina