SNYGGA SMYCKEN OCH PIERCINGAR HOS PIERCING.NU

Idag fick jag mitt paket ifrån Piercing.nu, alltså vilken underbar butik. De har ju allt från smycken - dvs halsband, armband och även klockor, piercings, töjningar till öronen, håraccessoarer, lösögonfransar, piercings och mycket mycket mer. Kolla in deras sida HÄR, ni kommer INTE att bli besvikna. Deras halsband - visst är de vackra? Fick ett halsband med stjärnor och till de, matchande örhängen - jag som älskar stjärnor. Jag ser mig själv som Norrland stjärna så de här halsbandet ska jag sätta på mig direkt!

Piercing.nu har även en instagram om ni vill besöka dom där. Men eftersom att jag älskar ju smycken, töjningar och piercingar, haha så det kanske inte är så konstigt att jag följer dom då! Tycker deras stil och utbud där är grymt!

Jag älskar att deras utbud är så brett, när de har alla möjliga smycken. Finns så sjukt mycket att välja på, när man inte har några piercingar eller hur? Jag älskar såna butiker!

Jag vill vara så snäll och ge er en rabattkod hos Piercing.nu, ni anger bara BLONDINA20 i kassan så får ni 20% rabatt på erat köp! Roligt va? Så passa på att fynda och unna dig något snyggt! Och berätta gärna för mig sen vad just du har fyndat från deras shop!

Gillar

Kommentarer