SNYGGA BYXOR IFRÅN JÄGARLIV.SE

EJ SPONSRAT INLÄGG

Hallå mina vackra! Hoppas ni mår bra. Här är det bra, förutom mensvärken såklart. Varje gång vid mens får jag så fruktansvärt ont i nacken och ryggen - det är inte klokt! Är det bara jag som får stå ut med den skiten under mens?

Har som sagt varit ut med hundarna innan jobbet och hade gott om tid att äta lite fil och fixa med disken lite snabbt också.

Byte även om till mina snygga byxor ifrån Jägarliv - gud vad jag älskar dom! De är så sköna så de finns inga ord för det!

Skulle ärligt talat vilja ha fler par i olika färger och modeller - ni anar inte hur sköna de är när det börjar bli lite kallare ute och ni vill dra ut i skogen osv en kall mysig höstdag.

Just nu väntar jag på sambon, jag börjar 13.45 så hinner gott och väl byta om i lugn och ro, ta mig en kopp kaffe eller två.

Ska vara på rehab avdelningen ikväll, så roligt. Älskar mina chefer, de såg verkligen till så jag fick vara där då jag trivdes bäst på den avdelningen. Medicin avdelningen är det heller inte fel på - den avdelningen är också rolig och lärorik.

Nej nu ska jag förbereda mig innan sambon kommer, vi hörs 😘

Gillar

Kommentarer