SNÖFLINGORNA DALAR NER

Var nyss ute med hundarna (eller ska jag skriva mina barn?) Jag ser de verkligen som mina barn, så varför skulle jag inte kunna skriva så? Iallafall, de var riktigt skönt ute. Tror t.om att jag anade att några små ynka snöflingor dalade ner. Så mysigt! De har faktiskt lovat en massa snö hos oss till veckan - jag hoppas verkligen att det blir så. Det ska vara mycket snö till jul, eller hur? Förstår inte er som står ut med att ha gröna vintrar, jag skulle inte stå ut en sekund. Haha! När jag bodde i Strömstad för flera herrans år sedan så hade jag en grön julafton. Jag kräks nästan bara av att tänka på det. En grön gräsmatta utanför fönstret när hela min uppväxt har bestått av vita vintrar med mycket snö och kyla - det är fan det bästa!

Nu är min älskade sambo på väg hem från jobbet, våra barn är nyrastade och jag hittade en annan gammal klassiker på Viaplay - nämligen Jurtjyrkogården 2. Jag verkligen älskar när Viaplay lägger upp gamla klassiker så här. Snälla fortsätt så!

Ja det är en jäkla tur att man bor uppe i Norrbotten/Lappland. Jag skulle inte stå ut en sekund utan snö på vintern, och/eller under jul och nyår. Hur ser era vintrar ut? Har ni snö eller gröna gräsmattor?

Gillar

Kommentarer

Soffiaz_85
Soffiaz_85,
Blondina
Blondina ,
Men ja! 😍
nouw.com/blondina
Pärla
,

Vill ha så lite snö som möjligt hehe 🤣 Så frusen så avlider typ vinterhalvåret.

Såg den filmen när den kom men den är inte så gammal? Kom väl typ förra året? Tycker den är bra för att vara en uppföljare 😄

Blondina
Blondina ,
Haha okej 😊 Filmen kom ut 1992 sen när den släpptes på viaplay vet jag inte 😊
nouw.com/blondina