SKIT I DET BARA

Skit i dom som inte tycker om dig, låt inte dom förstöra för Dig eller ens lyckas förstöra din dag. Lev ditt liv, ja just det – DITT LIV! Vad fan har de med det att göra förresten?! Vad fan vet de om dig, vad du gör om dagarna, vem du är eller vad du har varit med om? Just det, inte ett jävla dugg!

Det är inte ens värt att fundera på vad andra tycker och tänker om dig. Livet är alldeles för kort för att älta på sånt - och kom ihåg; du behöver INTE gifta dig med dom (tack gode gud för det) och du behöver verkligen INTE ta med de hem. Vilken tur ni har va?! Det har jag också 😂 PEEEUUUW!!

Välj nu de goda bitarna i livet, det vill säga; DET som får DIG att må BRA, det som får DIG att VÄXA. De som får dig motiverad till att KLIVA UPP UR SÄNGEN PÅ MORGONEN, motiverad till att TA EN KOPP KAFFE, en promenad eller att gå till jobbet. DET som gör dig motiverad till att VÄXA som person och det som får just DIG att SKRATTA och må bra. Bara det, att kunna känna pirret i magen av lycka. Lycka över för den du är och för att just du finns!

Det dåliga ska Du spola ner i toaletten. Kapa banden med de som vill trycka ner dig, de som dömmer dig, de som påstår saker om dig som inte ens är sant. De som inte vet ett piss om vem DU ÄR men som ÄNDÅ dömmer dig, det är DOM som har problem. Det är DOM som är dåliga människor. Dissa! Fortsätt vara den underbara människa som DU är ❤️

Låt de snacka, du och ditt liv är så MYCKET mer intressant än vad DE och DERAS liv någonsin KOMMER att bli. Se det positivt, du är iallafall INTE död, var glad över att DU är INTRESSANT nog att prata om. Det är då iallafall JAG!

Jag föddes utan dom, så jag kan gott och väl, leva utan dom också.

Gillar

Kommentarer

svullo
svullo,

Bra skrivet! Får försöka leva lite efter det så man slipper känna sig dålig för att nån idiot tycker det!! 😟 men det är inte så lätt om man tar åt sig saker i onödan, men det brukar ju gå över lite iaf till nästa påhopp 😊

nouw.com/svullo