SER FRAMEMOT DET

Har haft en mysig kväll med sambon och hundarna, kylan biter sig på mer och mer. Vi gick ut tillsammans med hundarna och bara en sån sak, hur jäkla mysigt? Va?

Vid 02.00 inatt kommer det att bli -22 här, och kallare ska det bli. Jag älskar det verkligen! Luften blir så frisk och härlig.

Senare idag, ska jag till den bästa fysioterapeuten någonsin. Det sköna med henne är att hon har glimten i ögat och man kan vara seriös och prata om hur man mår med allt som rör sig om min orkeslöshet men också slänga in några skämt, vilket leder till att jag får större förtroende för henne. Jag ser verkligen framemot vårat möte.

Nu ska jag träna en stund sen försöka sova, ska vara där 11.15 men måste komma in lite tidigare så de hinner registrera mig att jag är där osv.

Ha det bra allesammans och ta väl hand om er ❤️

Gillar

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,

22gr har aldrig känt sådan kyla

Lycka till idag

nouw.com/ingajohansson
Blondina
Blondina,
Det är skönt jämfört med rå kylan där neråt landet
nouw.com/blondina
Amandamalmflod
Amandamalmflod,

Vad skönt att du går till någon som du är bekväm med och har humor det är väekligen det bästa ♥️😊

nouw.com/amandamalmflod
Blondina
Blondina,
Ja men exakt 😍❤️
nouw.com/blondina
Lexochlogan
Lexochlogan,

Ja du det låter attans kallt, vi tycker det är kallt om det är 4-5 minus bara, men det biter på ett annat sätt och här kommer och går det väl mer. -22 och snö hade varit mysigt, skulle verkligen vilja åka till typ sälen eller Branäs i år så som vi gjorde sist men vi skulle åkt på en pressresa men jag har en blogg vän som gjorde det och fick så mycket personliga angrepp att vi helt hoppade det faktiskt

nouw.com/lexochlogan
Blondina
Blondina,
Ja de är råare kyla neråt landet än här 😊 Ja det förstår jag 😟 trist med påhopp och så
nouw.com/blondina