SELLPY.SE - SPARA PENGAR FÖR ATT HANDLA PÅ SECOND HAND

EJ SPONSRAT INLÄGG

Jag är en sån brud, som dont Give a crap om kläder och väskor är begagnat. Jag älskar att handla på second hand, röda korset, myrorna - yes you name it. Man kan göra fantastiska fynd! Plus man tjänar flera tusen - har ni ens tänkt på det? Plus det är bra för miljön. Mest tycker jag det är bra att man sparar flera tusen - för ibland gör man otroliga fynd! Inte sant?

En annan bloggare - Yela har också gjort dessa fynd. Det är tack vare henne som jag faktiskt tänkte om, det svider mindre i plånboken för mig plus man kan fynda sånt som ingen annan har, hur awsome är inte det? En sida jag varmt kan rekommendera är SELLPY.SE - japp ni läste rätt!

Jag har fyndat toppar, väskor för typ 10kr och vissa för 50kr - hur chockad blev inte jag då jag såg hur ekonomiskt det var. Jag är så fett jävla nöjd - känns så jäkla bra!

Jag tror personligen att många utav er borde överväga att någon gång ibland kolla in SELLPY.SE, för ja de säljer även skor och vinterjackor mm ifall ni någon gång har de knapert en månad.

Jag väntar mig mitt första paket imorgon faktiskt - och jag längtar oerhört mycket. Jag vill egentligen bara dra iväg till affären och hämta det nu haha!

Jag personligen ser det hela som att jag har gjort ja inte bara ett jäkla bra fynd! Utan MÅNGA!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229