SÄLLSKAPET HAR LÄMNAT MIG

Hej på er och godkväll! Nu har Dagmar åkt, det var skönt att ha lite sällskap för det blir tyst och ensamt då sambon ligger och vilar efter jobbet. Men ja jag och Dagmar, vi har verkligen surrat om en hel del. Bland annat om körkortet och en massa annat. Det här kommer att bli bra. När jag pratat med kvinnan som håller i trafikskolan, fått hennes lugnande ord, fått en massa pepp här i bloggen och på facebook så får jag mer självförtroende och självkänsla för att inte talat om motivation att jag kommer att klara det! Det är inte alltid man är så självsäker i allt, men vissa saker är man ju mer självsäker på än annat. Men ja jag är en sån person, som blir mer motiverad av pepp (antar jag inte är den enda) Haha! Nåja, det var iallafall ett givande och mysigt samtal med kaffe, och mys med hundarna givetvis. De har ju saknat henne jättemycket!

Ska snart rasta de små liven, en sista kvällsrunda innan läggdags och det bästa av allt; solen skinner ännu (vi har börjat få ljusare häruppe nu förresten) and I love it! Älskar verkligen norrbottens sommarnätter, det finns fan inget bättre.

Nu ska jag ut med de små, sen fortsätta se på Disneys Björnbröder, för vem fan kan dissa Disney? Va? Det är det bästa man kan se en kväll som denna, ja helt ärligt talat!

Gillar

Kommentarer

Natascha
Natascha ,
Men det är klart du fixar körkortet.. Och så fri du kommer känna dig efteråt 🙏❤️
natascha.bloggplatsen.se
Blondina
Blondina,
Men åh tack stumpan ❤️
nouw.com/blondina
Densaknadefamiljen
Densaknadefamiljen,
Såå söt hund ❤️
nouw.com/densaknadefamiljen
Blondina
Blondina,
Visst är hon ❤️
nouw.com/blondina
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229