SAKER NI INTE VISSTE OM MIG!

💟 Jag funderar på att skita i att låta håret växa ut och klippa min mohikanfrisyr igen. Ja det sjuka är, att jag saknar den som fan!

💟 Jag började att snusa i fyllan då jag var arg och ledsen, jag kände bara ”Fuck vad alla andra tycker och tänker - nu ska jag göra vad fan jag vill!

💟 Jag är förlåtande men ibland så korsar folk min gräns och jag blir kall och saker blir oförlåtliga. De beror på om folk korsar min gräns och mitt tålamod sen också hur mycket de sårar mig.

💟 Jag testade att röka för as längesedan i fyllan. Dummaste jag har gjort då jag har astma - mådde så fruktansvärt dåligt. Aldrig igen!

💟 Jag tror på andar och på det paranormala. Antagligen för att jag har varit med om så sjukt mycket - kan inte räkna alla gånger på fingrarna. Vissa saker går inte att förklara men de skrämmer mig som fan. Ett känt medium bad mig stänga av, och om jag inte klarar av de själv så skulle jag söka mig till en utbildning hos ett större medium som håller i såna utbildningar. How scary?

💟 Jag är 1,70 cm lång. Tycker min höjd är perfekt faktiskt!

Gillar

Kommentarer

Pärla
Pärla ,
Tycker du ska köra på med håret 🥰 Snusa gjorde jag som yngre när man inte kunde röka i skolan men idag tål jag de inte, hehe. Röka är nog inte super om man har astma med hehe.
Blondina
Blondina,
Ja jag velar väldigt mycket ang håret, nu vill ja spara ut de..nästa vill ja klippa mig men tror sambon vill att jag ska ha långt hår o de är rätt snyggt till sommaren 😃
nouw.com/blondina
Amandizan
Amandizan,
Jag tror också på det paranormala och jag har också varit med om saker. Och är även öppen för det😊
nouw.com/amandizan
Blondina
Blondina,
Ja samma här 😃 Det är rätt läskligt men sjukt spännande 😃
nouw.com/blondina
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229