SAKER JAG AVSKYR

- Killar och även tjejer som skryter om hur många de har legat med, och vilka. Vem fan bryr sig? Vill jag veta hur många du har haft sex med, och vilka det är så frågar jag, annars kan ni bara hålla käft. Jag vill inte veta. Spelar fan ingen roll om vi är tillsammans eller vänner. Ingen vill veta om dina sk erövringar. Usch!

- Otrohet. Spelar ingen roll om du sitter bakom ryggen på din partner, skriver med andra via sociala medier (som Facebook, Snapchat) eller skickar sms och ger varandra komplimanger, skickar dirty pics, ha hemliga telefonsamtal med denna och flörtar järnet. Eller om ni har sex, myser bakom ryggen på din partner och låtsas som ingenting när du och din partner väl ses. Berätta direkt vad som sker eller är du olycklig i eran relation gör då istället slut!

- Falska människor. De som sitter och gullar sig via sms eller sociala medier, låtsas att de bryr sig om en, lyssnar på ens problem för att sedan gå till andra och snacka skit om en. Förstår om du inte har några vänner idag. Du är en skam för mänskligheten, fy fan!

- Haters och stalkers. Ja vissa har ju inget liv. De är som pesten själv som sprider hat utav bara fan. Har ni inga liv? Är ni så besatt av en person ni aldrig har träffat irl, sprider era dynga värre än covid-19 sprider sig. Har ni ingen skam i kroppen? Skäms på er! Skaffa er ett liv, sök hjälp för erat beteende.

- Mens och mensvärk. Ingen kommentar. Jag hatar det. Mår så fruktansvärt dåligt psykiskt av mensen. Kan lika gärna slippa den.

Gillar

Kommentarer

Shining
Shining,

Håller med dig. Särskilt punkt tre och fyra. 🌺

nouw.com/shining
Blondina
Blondina ,
Marit98
Marit98,

Håller med dig på allt

nouw.com/marit98
Blondina
Blondina ,
Fröken Rödlök,

Falska människor är verkligen inget vidare!! Och inte mens heller för den delen. Jag har som tur är inte så stora problem med smärtan men jag har ju blött i princip varje dag i 2.5 år så är skapligt trött på det. Men nu har jag inte haft någon blödning sedan september, såååå skönt.

www.frokenrodlok.se
Blondina
Blondina ,
Nej fy, de ryker direkt när jag får veta att någon har varit falsk emot mig. Finns inget mer att säga 😊 Sms och dylikt ratas direkt 😉 Men de låter ju som värsta lyxen, vill också slippa mensen ❤️
nouw.com/blondina
Netti Starby,

Jag håller verkligen med dig om allt. Kramis <3

starbys.se
Blondina
Blondina ,
Min fina vän ❤️
nouw.com/blondina
MikkizLilja
MikkizLilja,
Instämmer helt!❤️❤️
nouw.com/mikkizlilja
Blondina
Blondina ,