SÅ TRÖTT OCH SLUT MENTALT

Varit så mycket på söndagkvällen och natten till måndag. Söndagen var verkligen kaos för mitt psyke. Inget har fått mig att må så dåligt som då. Och det har inte släppt ännu, jag känner att spår av söndagen sitter ännu kvar. Det brast då jag försökte få ut linsen, tänk er att ögonen är röda och torra (typ grus) av trötthet, du vill egentligen bara gå och sova. Och känner du inte har tålamod alls att pilla ut linserna innan du ska sova. Stress kom från höger och vänster, och jag bryter ihop inne i badrummet. Jag lovar, tårarna bara rann och kände mig som den minsta - ja den mest värdelösa personen ni kan tänka er. Jag är verkligen inte stabil. Inte för fem öre. Kanske är stabil om ett par dagar, då jag har fått lugna ner mig lite. Men nåde den som utnyttjar mitt psyke nu, och vill mig illa på något vis - för då jävlar. Jag är snäll, men så snäll och förlåtlig är jag inte.

Jag sov inte alls bra häromnatten. Vaknade gråtandes, med hjärtklappning och ångest. Somnade väl runt 07.30 sen upp vid 11.30 helt jävla förstörd.

Kanske fullmånen har något med de hela att göra också litegrann? Ja vi har värsta fullmånen, ja iallafall så kika den fram då vi åkte hem.

Jag hoppas att jag är lite mer stabil då jag vaknar. Vi hörs sen. Puss och Kram

Gillar

Kommentarer

my
my,
Kram <3 <3
mynordqvist.se
Blondina
Blondina,
Kram fina du ❤️
nouw.com/blondina
Elin
Elin,
Usch låter fruktansvärt jobbigt. Ångest & skit. Hatar sånt. Hoppas verkligen att det är över snart! Försök att ta hand om dig 🌹
soclosedecember.nu/
Blondina
Blondina,
Ja fy fan så less på alla tankar ord Mm som eka i skallen men jag mår bättre nu iaf så kanske får sova bra utan att vakna med ångest osv ❤️
nouw.com/blondina
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229