RIKTIGT SKÖNT UTE

Godmorgon på er! Ja jag har ännu inte lagt mig, jag är så fast i Arkiv X. För varje avsnitt så blir serien bara bättre och bättre, man blir verkligen fäst vid karaktärerna.

Ja och nu över till ett ämne som personer avskyr. Nämligen; ”Blondina rastar sina hundar” Hahah de är ganska komiskt att folk ens stör sig på en sån sak. Hundar måste ut, va fan ska de leva inomhus hela dagarna och göra behoven inne? Hell to the no!

Antingen så vill de väl ha hund själv men har varken råd, tid eller ork ELLER så är det bara att de stör sig på allting jag gör enbart för att deras liv är så patetiskt tråkiga. Och personligen så tror jag att de så gärna vill de ha mig i sina liv (man hatar när de inte får som man vill) så det vänds till ”Hat mot Blondina” beteende istället. Kort och gott!

Ett råd! Läs inte min blogg om ni inte vill läsa om ”rastning utav hundar” - problemet är löst! Jag har inte bett er läsa min blogg, heller inte tvingat er. Men tror ni är lite besatt av mig och det jag gör - visst är det så 😉

Hur som haver! Jag kan inte bli mer ärlig med mina åsikter än så. Woop Woop tjolahej! Men egentligen?! Vem fan bryr sig om vad andra tycker?! Va? Jag älskar mina små hundar, och jag är stolt över mina lydiga, glada och tokiga små ”råttor” (som vissa också kallar chihuahuan) Plus jag har alltid roligt när de är i farten. De är min familj, mina barn och jag älskar att dra ut med de och se hur de strosar runt i snön och i snöhögarna.

Jo jag kan ju meddela er om att det var ganska skönt ute. Bara -9 grader. Jag älskart ! ❤️ Men jag gillar mest då temperaturen går ner till -20 eller -27 också, nej serru här klagas det då INTE. Är det vinter då ska det banne mig vara vinter på riktigt!

Jag tror jag ska göra som Meja. SNAAARK!

Gillar

Kommentarer

Madde ,

Det finns bara en sak som stör mig då du visar hundbilder. Jag vill också ha!!!! Snart får jag välja på att avstå hund eller byta ut mannen,. Andra alternativet lockar kan jag säga.

www.nouw.com/madelena
Blondina
Blondina ,
Naaaww! Ta båda för tusan, det har jag! Går utmärkt hihi 😉😘
nouw.com/blondina
T',

Förstår inte varför någon stör sig på att du rastar dina hundar? Eller jag kanske uppfattat fel? Hundar måste ju ut! Det enda jag inte förstår är hur dina hundar inte fryser ihjäl där ni bor 😂 min hund kan inte ens gå utanför dörren utan att frysa och vi har det inte särskilt kallt. 🙈

devote.se/babustyle
Blondina
Blondina ,
Hahah ja de finns någon som gör de 😉 Men de kan väl inte skaffa hund sj hahah eller så stör de sig på att jag är jag och vägrar bli vän med de igen 😉 Naaaw din lilla snuffs! Mina hundar är tåliga trots de är chihuahua 😊 de är ena riktiga norrlänningar hihi
nouw.com/blondina
Ingajohansson
Ingajohansson,

Visst är de söta

nouw.com/ingajohansson
Blondina
Blondina ,
Jaaa 😍😍
nouw.com/blondina