RICINOLJA - BRA FÖR HÅRET

Innehåller affiliate-länkar

När jag skulle beställa Ricinolja från Apotea.se för ett tag sedan, så var de slut. Jag vet inte om det var slutsåld eller vad det var, men blev så fruktansvärt frustrerad. Så jag började googla efter Ricinolja istället och hittade den på Bodystore.com, en 500ml flaska dessutom. De flaskor som de sålde på Apotea, de var så små så de tog slut väldigt.

Vad är det som är så bra med Ricinolja?
Det sägs att Ricinolja göra så att håret växer snabbare och håret blir tjockare.

Hur då?
Ricinolja stimulerar hårsäckarna och ger näringsämnen som håret behöver. Ricinolja skyddar och vårdar håret också samt gör det mer glansigt, fylligare och mjukare.

Hur gör jag?
Blanda Ricinolja ihop med olivolja eller rapsolja, sen värmer du upp oljeblandningen i händerna och massera in det i hårbotten - massera en liten stund. Sätt sedan en handduk eller en plastpåse virad runt håret (har testat på detta själv) Det bildas liksom en värme för håret, plus du slipper gegga ner soffan, dina kläder mm med olja.

Låt nu detta verka i 30 minuter eller längre. Skölj ur det som går med vatten, sen schamponera och balsamera håret som precis som vanligt.

Gillar

Kommentarer

mathildaheimer
mathildaheimer,

Jag älskar ricinolja! <3 Använder det inte ofta men när jag väl gör det har jag i oljan i någon timme 😊

nouw.com/mathildaheimer
Blondina
Blondina ,
En timme? Jag har bara kört den i under 30 min men ska banne mig testa att ha i den i en timme. Jag sparar ut mitt hår förstår du, men har testat andra produkter som också har hjälpt hårväxten väldigt mycket 😃 Ricinolja är awsome ❤️
nouw.com/blondina