REDO FÖR SÄNGEN

Jaha, en arbetsdag denna fredag sen ledig helg för att sedan börja nytt schema from nu på måndag där vi ska gå 12 timmars skift. Visst låter det tungt? Självklart men vi har lite mer lediga dagar. Jag såg att nästa vecka kan bli tungt men sen avtar det liksom. Hoppas att man pallar.

Då lär vi börja 06.45 och jobba till 19.15. Men såg att en vecka så var jag ledig i hela 6 dagar - fatta hur skönt? Pallar man detta (ja och mina kollegor också) då gör vi ett sju jäkla bra jobb. Tror inte att många skulle palla dessa skift! Jag är ganska van sen mitt förra jobb - vem vet? Kanske man bryter sönder och samman - men nej! Så får man inte tänka. Man ska INTE vara negativ - nu ser vi på det hela positivt! Det kommer att bli bra - och detta kanske inte varar för evigt heller. Antar de bara är nu under Corona osv. Förhoppningsvis så utrotas Corona helt från våran planet - för nu är man gode less på skiten, är inte ni det också?

Ligger redo för att sova, men är så uppe i varv sen kvällspasset så ska försöka sysselsätta mig tills jag blir lika trött som sambon som däckade direkt han la huvudet på kudden! Snark snark hörs från honom hahah! Fusk, jag hade också velat kunna somna direkt jag la huvudet på kudden. Men det är väl nackdelen med att jobba kväll, tar en tag att koppla av efter jobbet.

Hoppas ni haft en toppen torsdag det har jag trots jag har varit lite ledsen med många tankar. Jag hoppas att morgondagen och helgen blir så mycket bättre än de tidigare dagarna. Och för en gångs skull hoppas jag på bra väder, idag hade vi sol ena stunden för att i nästa snöa, som i sin tur slutade med snö igen - vaddå aprilväder? Men nu är det MAJ - ÄNTLIGEN! Nu får fan sommaren komma till oss också, eller hur? ❤️

Gillar

Kommentarer

Amandamalmflod
Amandamalmflod,
Jag tycker värkligen att det här är bra saker att lyfta fram ❤️ jag skulle aldrig någonsin tillåta en otrohet fattar inte en varför folk gör det
nouw.com/amandamalmflod
Blondina
Blondina,
Nej varför ska man ens förlåta ett sånt snedsteg - aldrig
nouw.com/blondina
Paulina
Paulina,
Låter som många pass. Men man vänjer sig nog. Lycka till.
God natt🌸
Blondina
Blondina,
Ja precis 😃
nouw.com/blondina
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229