RASTAT HUNDARNA & RINGT NIEMIS

Hej hej på er! Hasade mig ut med hundarna trots jag var helt slut i kropp och knopp. Skönt ute men givetvis blåser det. Men hundarna gjorde sina behov sen gick vi in. Mat fick de tidigare så nu klarar de sig iallafall.

Idag ringde jag Niemis också och bekräftade att jag hade fått sms igår om att mina linser hade kommit men pga att jag är sjuk så måste sambon hämta ut de istället. Nämnde också att jag inte vill smitta andra med förkylning och då de svärmas om Corona så är de sån oro överallt (ja ingen vill väl ligga sjuk i Corona eller hur? Hon jag pratade med på Niemis tyckte jag var förståndig och klok (Yes I know) Man är ju undersköterska på ett sjukhus för rudan så man måste vara förnuftig! Men kvinnan jag pratade med på Niemis sa att de skulle lämna en lapp iallafall om att min sambo kommer istället. Och hon önskade mig ett ”Krya på dig” Hur gulligt!

Nu myser jag i soffan med min bästa vän någonsin - Meja! Hon känner så väl när jag inte är mig själv. Hon bryr sig verkligen om mig. Tur är väl det, att någon bryr sig och älskar en.

Gillar

Kommentarer

Fröken Rödlök
Fröken Rödlök,
Vad bra att de lägger en lapp så att din sambo kan hämta ut åt dig, aldrig roligt att ge sig iväg när man inte känner si riktigt kry. Du får krya på dig!
www.frokenrodlok.se
Blondina
Blondina,
Ja de på niemis är underbara 😊 Vi klickar och ett leende dyker upp på läpparna direkt vi ser varandra 😊 Nej de är åt helvete att vara sjuk o inte kan göra ett piss för man orkar inte 😟
nouw.com/blondina
Jennifer
Jennifer,
Blåser här också, hela tiden 😟 men vinden ska tydligen avta mot helgen, så håller tummarna för det! 😃
jennifermarie.se
Blondina
Blondina,
Ja du jag hoppas att de blir fint väder o mer vindstilla här också till helgen 😃 Vill försöka njuta ute på ballen en stund 😍🙈
nouw.com/blondina
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229