PAKETET ÄR ÄNTLIGEN ÅTERFUNNET

Ja vilket kaos för bara lite hundmat, dock var inte Postnord denna gång som hade strulat och "tappat" bort mitt paket. När vi hade tankat så for vi till Postnords huvudkontor, jag stod där ett bra tag och pratade med killen som stod där vid datorn (jag hade pratat med honom redan klockan 11.00 per telefon men han kunde inte återkomma under dagen då han inte visste vars paketet befann sig) Han hade sökt efter på lagret, kollat med dom på Coop utan resultat men nu sökte han paketet via datorn på alla sätt han kunde komma på, ja han gjorde allt han kunde. Han försökte även nå Coop två gånger när jag väl var på plats. Den första personen visste ingenting men vid andra försöket fick han äntligen tag i en person som hade mer koll angående alla paketen. Han gav henne kollinumret och hon skulle genast kolla upp vars mitt paket var. Han sa att jag kunde åka, att jag inte skulle behöva stå där tills paketet var återfunnet. Han lovade att ringa så fort han fick besked. Så jag tackade för mig och gick ut till bilen där sambon satt och väntade.

Jag och sambon diskuterade kring ämnet middag så det blev tillslut att vi bestämde oss för att beställa pizza och så blev det. Perfekt! Sambon gick in på pizzerian för att beställa och just när han kom ut från pizzerian och fram till bilen så fick jag ett sms om att hundmaten fanns att hämta på Coop så vi körde dit med en gång. Vi hämtade ut hundarnas mat och for sedan till pizzerian för att hämta ut våran mat. Mums!

Efter maten bestämde vi oss för att ta en powernap och jag slocknade direkt, jag sov så hårt men vaknade 25 minuter innan larmet men låg kvar och vilade mina ögon lite till, tills sambon kom in och "väckte" mig. Vi for sedan ut med bilen, handlade cola, snus och lite annat, rastade hundarna och for sedan hem och mös framför Rederiet. Nu sover sambon och jag ska snart sova jag också och jag lär nog sova som en klubbad säl.

Anledningen till detta är för att jag är så glad och lättad över att hundarna har fått sin mat. Att paketet inte har försvunnit helt. De var då så nöjda över att ha fått sin favoritmat, klart mina bebisar ska ha de bästa som de dessutom mår bra av - eller hur?

Gillar

Kommentarer