PAKET IFRÅN SNUSBOLAGET.SE

Sovit skit dåligt, tänkt på min vän ganska mycket plus pratade med hennes änkling ett stund på morgonen innan jag somnade. Jag somnade direkt efter det, då var väl klockan efter 06.00. Vaknade till och från också, men vaknade vid 12.00 av att jag var så jäkla kissnödig men hjärnan var inte med alls. Och med en spränghuvudvärk utan dess like. Så jag valde att somna om en stund.

Vaknade med ett ryck vid 13.30 med orden nästan skrikandes för mig själv ”Helvete vad är klockan?!” På med kläderna och in med en snus.

Fick mitt efterlängtade paket idag också ifrån Snusbolaget, sambon fick också en stock av sitt kära snus. Och visste ni att vi faktiskt snusar olika snussorter. Han kör med kaliber vit, och jag med Catch XR mint.

Ni hittar mitt snus här! Och min sambos snus hittar ni här!

Jag älskar då Catch XR mint för det har en svag mint smak, och då har jag testat en hel del snus sorter. Men just denna snus är min absoluta favorit.

Dessa har jag testat;

Jakobsson Jordgubb - Jag älskar jordgubbar men fy fan vilket äckligt snus. Nej, jordgubbar och nikontin går fan inte ihop.

Kaliber vit - Det funkar ett kort tag om mitt snus är slut, men det smakar alldeles för mycket nikotin.

Kaliber plus - Nej det är för starkt! Okej jag kan någon gång ibland ta en, bara för att variera men köra med denna hela tiden?! Nej och nej tack!

Siberia - Nej och åter nej! Alldeles för starkt. Någon gång kan man lägga en under läppen om man har varit utan snus i flera timmar bara för att - men varje dag?! Aldrig!

Kaliber salmiak - Visst lakrits är gott men i snus ja det vette fan! En går men sen blir det sjukt äckligt plus det här snuset är så satans vattnigt! Ja ni anar inte. Fy tusan!

SNUSAR DU?

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
NU är du glad och lycklig
nouw.com/stenhagenbettan
Blondina
Blondina ,
Ja verkligen
nouw.com/blondina