ÖVER EN TIMMES SAMTAL MED EN KÄR GAMMAL VÄN

Efter att ha pratat med min fina vän Mikkiz i över en timme så fortsatte jag glo på filmen. Sen kollade jag igenom lite kläder - ja vi har ett litet samarbete hon och jag men vad vi har funderat på - det får ni veta sen. Vi har lite att diskutera bara haha!

Tänk att jag och Mikkiz har varit vänner i, ja gud - hur många år är det nu? Shiet! MÅNGA! Vi var på topplistan här på nouw båda två. Min blogg låg som 1;a inom Västerbotten och hon som 2;a eller 3;a. Det sjuka var, vi såg inte varandra som hot, nej tvärtom. Vi peppade på varandra, kom på idéer om vad vi skulle blogga om, olika samarbeten och tipsade varandra om saker och ting. Att vi hängt ihop så här länge, är obegripligt - men vi har samma mål! Att blogga och leva livet.

Nåja, nu snart ska väl hundarna rastas också. Är seg idag, lite små nere men de går nog över. Har ju fått prata med en människa som ger så sjukt mycket energi. Som verkligen lyfter en och får en på andra tankar när man är low. Tack för de Mikkiz - du är en klippa!

C ya babes 😘

Gillar

Kommentarer

Lexochlogan
Lexochlogan,
Precis så skall det vara, man skall peppa varandra tycker jag, hjälpa varandra och växa tillsamband, det kommer man så långt på. En av mina finaste vänner, som var tärna på mitt bröllop lärde jag känna genom bloggen och vis ett event
nouw.com/lexochlogan
Blondina
Blondina,
Ja men exakt! Varför dra ner varandra oavsett ja menar alla har sina bagage ja tror att peppa varandra är fan så mycket bättre än dra ner varandra 😍❤️
nouw.com/blondina
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229